Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
  • Hanne Skjølstrup Mikkelsen
  • 4. april 2017
Til oversigten

Online video hitter lige nu - men uden lyd

Online videoer er populære som aldrig før. Og kigger vi i krystalkuglen, ser det ikke ud til, at tendensen er for nedadgående.

Blandt ”onliners” under 35 år ser 90 % videoer på nettet mindst en gang hver uge – 67 % faktisk dagligt. Festen foregår på Facebook, Instagram, nyhedssites, YouTube eller Snapchat og er en nem og letfordøjelig måde at konsumere et budskab på. Det er her, vi fremover skal indstille os på at kæmpe for at fange opmærksomheden hos vores kunder – i alle aldre. Levende billeder giver troværdighed og autencitet, når mediet bruges rigtigt, og en kort video formidler hurtigere et kompliceret budskab end en tekst med mange ord.  

Husk lyd! - … nej undertekster

Men vidste du, at langt størstedelen af alle online videoer bliver set uden lyd? DR har opgjort, at 95 % af deres videoer på Facebook bliver set uden lyd. 95 %! Undersøgelser blandt unge brugere af sociale medier viser, at de finder det pinligt, når en video pludselig larmer ud i rummet, og at man ikke vil forstyrre andre med ”sin” lyd.

I den sammenhæng har man fundet ud af, at videoer med undertekster i snit har dobbelt så høj rækkevidde, tre gange så mange visninger og desuden bliver klikstartet fire gange så hyppigt som ikke tekstede videoer.

Det er ikke så svært

Har du prøvet kræfter med online video – eller overvejet om dit budskab kan fortælles i en kort video? Det behøver ikke være så svært – eller dyrt. I modsætning til de glittede reklamespots på tv, er det nemlig det gode indhold og den håndholdte stil, der hitter på nettet. Og pengene til den fede underlægningsmusik kan du godt spare – og i stedet sørge for at tekste dine videoer.

Har du brug for ideer og hjælp til online video, så giv os et kald på 86 82 16 55