Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Godske Group

FRANDSEN JAKKER ISCENESAT I B2B-KATALOG

Frandsen og Q’neel er to ud af Godske Groups 14 tøjbrands.

Da arbejdet med Q’neels efterår-vinter 2019 katalog blev en succes, valgte Godske Group at hyre Skabertrang som kreativ og eksekverende kraft til både Q'Neel og Frandsen forår-sommer 2020 kataloget - målrettet tøj-forhandlere og indkøbere.

Hovedformålet var at skabe et katalog, som klæder tøjvirksomhedens sælgere og internationale distributører solidt på med et stærkt salgsværktøj.

ØNSKE OM AT NÅ EN BREDERE MÅLGRUPPE OG GIVE BRANDET KANT

Frandsens ypperste mission er at lave overtøj i premium materialer og med unikke detaljer. Til kvinder, som går op i æstetik og funktionalitet i én og samme item.

Brandet har en stolt, lang historie og nyder af et fortræffeligt renommé, men primært hos den ældre målgruppe. Det synes Frandsen er synd – og det gør vi også.

Derfor udtænkte vi et koncept med attitude og styrke for også at nå en bredere og yngre målgruppe.

Et gennemført konceptforslag med inspiration til location, styling, posering og stemning blev præsenteret for kunden. Kunden nikkede ja – og så drog vi til Råbjerg Mile med en dygtig fotograf og en glamourøs model.

GOD PROCESS OG KATALOG MED BLIKFANG

Vejrguderne var med os, og vi fik de fotos, som vi håbede på - i den danske, vilde natur, som Råbjerg Mile er. Sandørken, marehalm, Vesterhav, himmel, vind og nogen sol fik Frandsens jakker og frakker til at komme til deres fulde ret. I funktion og udseende.

Layout og opsætning skræddersyede Skabertrang til Frandsen. For at afbillede produkterne retvisende, fokuserede vi på farvebehandling i stor stil. På dagen for tryk sikrede vi endeligt det samlede udtryk for kataloget, og at farverne i kataloget matcher tøjets reelle farve.

Bedøm selv resultatet.

BRUG FOR HJÆLP TIL DIN NÆSTE B2B-KAMPAGNE?

Kontakt Stig Kahr på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en B2B-kommunikationsløsning, der får jeres målgruppe i tale.

Stig Kahr

Chefkonsulent

Alicja Beker

Kommunikationsrådgiver & online projektleder

Cases