Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Godske Group

Udvikling af ny identitet til Q'Neel

Godske Group er en international virksomhed, der i dag designer og driver 14 selvstændige tøjbrands til kvinder, som markedsføres og sælges via forhandlere i hele verden. Kendetegnet er høj kvalitet og en perfekt pasform. Alle styles er kreeret af deres egne designere og faguddannede konstruktører, der udvikler pasformen individuelt til hvert enkelt brand, så det passer målgruppen perfekt.

Godske ønskede hjælp til at gentænke brandets visuelle fremtoning og identitet. Den nye identitet skulle signalere tøjets høje kvalitet og løfte deres brand.

Skabertrang fik hele opgaven med at re-brande Q'Neel inkl. udviklingen af et nyt katalog.

MOOD BOARDS, FARVEUNIVERS OG GRAFISK OPSÆTNING - VI ER MED I HELE PROCESSEN

Rebranding handler om mange ting. Alt skal spille perfekt sammen og være klart i budskabet. For Q'Neel handlede det først og fremmest om at den nye identitet skulle signalere brandets kvalitet.

Med udgangspunkt i de godkendte mood boards, skulle der udvikles et farve- og tekstunivers, som kunne underbygge budskabet. Derudover skulle der sættes en stil for kataloget, som grafikerne kunne arbejde ud fra. Sidst men bestemt ikke mindst, skal hele setuppet omkring billederne til kataloget være på plads. Der skal findes lokationer, modeller, vælges poseringer samt hår og make-up. Vores kreative chef var endda selv nede og købe blomster til fotoshootet. Det er en process med mange holdepunkter, og vi var med hele vejen indtil kataloget var færdig trykt.

Resultatet kan vi kun være stolte af, og det samme var Q'Neels designer Ingrid L. Enevoldsen.

Se det færdige katalog her.

SKAL DIT BRAND OGSÅ LØFTES?

Hos Skabertrang har vi både kreative hjerner og erfaring, så vi kan hjælpe med at skabe en ny eller videreudvikle jeres visuelle identiteter og grafiske virkemidler – både online og offline. Skal vi også hjælpe dig, så kontakt Søren Vestergaard på 60 10 95 25 eller sve@skabertrang.dk

Stig Kahr

Chefkonsulent

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

Cases