Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Odense Kommune

Odense Kommune vælger Skabertrang

Vi er stolte af at kunne fortælle, at Odense Kommune efter en offentlig udbudsproces har valgt Skabertrang og 4 andre bureauer som leverandør af kommunikationsydelser frem til 2022. Den samlede værdi af aftalen forventes at være ca. 26 mio. kroner.

Odense Kommune begrunder valget af Skabertrang bla. med høj kvalitet, strategisk forståelse, stor målgruppe-forståelse samt et konkurrencedygtigt prisniveau.

DEN OFFENTLIGE SEKTOR ER VORES HJEMMEBANE

I Skabertrang har vi i mange år løst opgaver for kommuner, regioner, statslige myndigheder og offentlige virksomheder over hele landet. Den offentlige sektor er i dag et af vores fokusområder.

På vores referenceliste kan man finde mere end 75 offentlige kunder. Derfor er vi fortrolige med de særlige forhold, som gælder inden for det offentlige. Vi kender beslutningsprocessen, og har den nødvendige og vigtige forståelse for hele den politiske dimension.

At Danmarks 3. største by nu har valgt Skabertrang som leverandør, betragter vi som en stor anerkendelse af de kompetencer, som vi har opbygget på området.

VIL DU VIDE MERE?

Har du lyst at høre mere om vores erfaringer med offentlige virksomheder og kommuner, er du meget velkommen til at kontakte Søren Vestergaard på sve@skabertrang.dk eller 46 98 15 92.

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

Hanne Skjølstrup Mikkelsen

Kommunikationsrådgiver & online projektleder

Cases