Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Skanderborg Forsyning

Et imødekommende og driftssikkert website

Skanderborg Forsyning henvendte sig til Skabertrang for at få et tilbud på et nyt website.

I udbudsmaterialet blev der lagt vægt på, at løsningen skulle være topmoderne, driftssikker og tilgængelig. Websitet skulle imødekomme forbrugere og samarbejdspartnere og danne ramme for brugervenlige selvbetjeningsløsninger.

Dette er en af vores absolutte yndlingsopgaver, da kommunikationsløsninger til forsyningsselskaber er én af vores spidskompetencer.

Derfor indsendte vi et gennemarbejdet tilbud, præsenterede vores tanker, proces og estimat på et møde – og vandt opgaven!

DESIGNPROCESSEN FØRTE TIL NYT LOGO

I designprocessen skitserede vi en enkel navigation med let adgang til selvbetjening og Skanderborg Forsynings tre forsyningsområder; drikkevand, spildevand og regn/klimatilpasning.

Derved kan brugerne nemt finde den ønskede information uden at skulle kontakte forsyningsselskabet via telefon eller mail.

I designprocessen inspirerede vi også kunden til at redesigne deres logo, så det på elegant og moderne vis viser deres forsyningsområder.

Organisation modtog vores logoforslag positivt, og det nye logo samt designguiden blev udviklet parallelt med den nye hjemmeside for at sikre, at det ikke påvirkede deadline for lancering.

VISUAL EDITOR GØR OPBYGNING AF INDHOLD NEMT

Hjemmesiden er udviklet i Dynamicweb, et af vores foretrukne CMS’er, hvor den nye Visual Editor gør det nemt at opbygge og vedligeholde indhold. Værktøjet giver nemlig brugeren mulighed for at skabe indhold på en overskuelig måde, da man med det samme kan se, hvordan færdige sider ser ud i frontend.

Kunden har selv stået for at indsætte al indhold efter en grundig oplæring fra os, og udtrykker: ”Før havde vi svært ved at redigere indhold. Nu kan vi det hele!”

Se resultatet her: www.skanderborgforsyning.dk

ØNSKER DU OGSÅ ET NYT WEBSITE OG INSPIRATION?

Så kontakt Stig Kahr på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk og fortæl om jeres ønsker, så vi kan hjælpe din virksomhed eller forsyningsselskab. 

Stig Kahr

Chefkonsulent

Suzi Louring

Onlinechef

Cases