Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Tjenestemændenes Låneforening

Samarbejde fra hver sin landsdel

Hos Skabertrang har vi selvfølgelig mange kunder i Silkeborg og resten af Jylland. Men vi har også mange skønne kunder på Fyn og Sjælland.

I denne gruppe kan vi fremhæve Tjenestemændenes Låneforening og vores gode samarbejde, som går mere end 15 år tilbage. Læs hvordan et langdistance bureau-kunde-forhold spænder af – og hvad vi hjælper kunden med.  

Det startede med et website

Tjenestemændenes Låneforening har i årevis samarbejdet med Skabertrang som deres DynamicWeb-partner. I 2020 fornyede vi websitet tjlaan.dk med nye funktioner og et brugervenligt design.

Løsningen indeholder en låneformular udviklet af 3. part. Her hjælper Skabertrangs udviklere med sparring om integration og implementering for at sikre en gnidningsfri brugeroplevelse samt korrekt indsamling af økonomisk information fra låneansøgerne. 

Kommunikationen mellem vores huse foregår på mail, telefon og lejlighedsvise teamsmøder for at optimere omkostningerne. Men når der er behov for et fysisk møde, tropper Skabertrangs specialister op i København.

Og sådan blev samarbejdet udvidet

Tjenestemændenes Låneforeningen fokuserer på målrettet markedsføring til medlemmer i udvalgte organisationer som politi og lærere. De benytter primært annoncer i tryksager og online på de samarbejdende organisationers kanaler. Dette hjælper Skabertrangs grafiske designere fortsat med.

Ligeledes har vi hjulpet kunden med deres markedsføring på LinkedIn, organisk og betalt, samt ajourført deres virksomhedsprofil på Google.

I 2022 investerede kunden i autentiske billeder af deres medarbejdere samt en brandingfilm og FAQ-videoer, der nu beriger deres website og sociale medier. Her hjalp Skabertrang med at udtænke budskaber, planlægge og lede projektet. Alle disse visuelle elementer fungerer som langtidsholdbart indhold, der styrker fortællingen om låneforeningen og hjælper låntagerne med at træffe en informeret beslutning.  

Personlig service og jydepriser

Kim fra Tjenestemændenes Låneforening siger således om vores samarbejde:

“Jeg kan varmt anbefale Skabertrang. Ikke alene på grund af deres "jydepriser", men også for den enestående, personlige service, de leverer. Jeg ved, hvem jeg skal kontakte og bliver mødt venligt og kompetent. De er dygtige til deres arbejde, som strækker sig fra udvikling til opdatering af vores hjemmeside til online markedsføring og trykte materialer.”

Vi takker Kim og resten af Tjenestemændenes Låneforening for vores hyggelige og ligetil samarbejde – år efter år.

Skal vi hjælpe med jeres markedsføring? 

Er du nysgerrig på, hvordan et løbende samarbejde kunne se ud – selvom I måske også holder til på Fyn eller Sjælland?

Kontakt da Søren Vestergaard på 46 98 15 92 eller sve@skabertrang.dk

Alicja Beker

Kommunikationsrådgiver & online projektleder

Louise Lindholt Andersen

Frontend udvikler

Cases