Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

AQUA Akvarium & Dyrepark

Ny grafisk stil med nyt payoff

Som turistattraktion i et stærkt konkurrencepræget marked ønskede AQUA at forny parkens ansigt udadtil. AQUA tiltrækker hvert år tusindvis af besøgende, der kommer for at se de danske dyr og fisk, men udfordringen var på en enkel måde at fortælle, hvad der er særligt for Silkeborgs største turistattraktion. 

Ny grafisk stil udfoldet på web og tryk 

Hos Skabertrang blev de kreative hoveder lagt i blød. Resultatet blev payoff'et VILDT NATURLIGT, der henviser til, at dyrene i AQUA lever i naturlige omgivelser, hvor planterne gror som i den vilde natur. VILDT NATURLIGT fik sit eget grafiske udtryk og kan dermed bruges som kampagnelogo. Ved samme lejlighed udviklede vi en ny grafisk stil med nye fonte og farver. Det nye layout blev først implementeret i den obligatoriske turistfolder i M65-format, hvor Skabertrang stod for layout, opsætning, tekst og tryk. 

Efterfølgende har vi udarbejdet annonceskabeloner, webbannere, landingpage og forskellige grafiske elementer, bl.a. til websitet. AQUA havde et stort ønske om selv at kunne arbejde videre med den nye "Vildt Naturligt-stil", og Skabertrang har derfor leveret skabeloner og designanvisninger, så kunden selv kan arbejde videre.

Skal din grafiske identitet fornyes?

Skabertrang har næsten altid nye logoer og ny- eller videreudvikling af grafiske identiteter på tegnebrættet. Skal vi også hjælpe dig, så kontakt Søren Vestergaard på 60 10 95 25 eller sve@skabertrang.dk

Flere cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.