Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk

Bilernes Hus

Jubilæumskampagne

Bilernes Hus ønskede at markere, at det i 2016 er 10 år siden det første spadestik blev taget til et af landets største bilhuse. Det blev markeret med en markant kampagne og en stor jubilæumsfest hen over en hel weekend.

Men ingen fest uden gæster. Skabertrangs opgave lød på, at få spredt budskabet om jubilæet til alle bilinteresserede i Danmark.

Udvikling af event og kampagne

Skabertrang har udviklet jubilæets visuelle identitet og bidraget til konceptudvikling af eventen. Ud over helsides avisannoncer, stod vi for layout og produktion af POS materialer i form af kæmpe udendørs bannere, indendørs loftsbannere, rollups, konkurrencekuponer, vouchers, klistermærker til bilerne etc.

I samarbejde med Bilernes Hus udviklede vi konkurrencer for både børn og voksne (vind en ny bil i et år). Skabertrang designede web-bannere til Bilbasen.dk, hvor Bilernes Hus havde ejerskab i ugen op til festen samt diverse grafiske elementer til online markedsføring og sociale medier. Bilernes Hus stod selv for alle online aktiviteter, men i kraft af matchende grafik fra os, var der en fin sammenhæng mellem online, aviser og out/indoor materialer.

Resultatet blev en meget vellykket og synlig kampagne, og der var stort rykind hele weekenden i Bilernes Hus.  

Udtalelse:

”Skabertrang var en super god sparringspartner både i forbindelse med planlægning af arrangementet og udvikling af den visuelle linje. Der blev taget ejerskab på opgaven, og Skabertrang kom med ideer og forslag, vi slet ikke selv havde tænkt på. Opgaverne blev styret med hård hånd, hvilket gav os tryghed for, at alt materiale blev perfekt, og alle deadlines blev overholdt. Jubilæet forløb over al forventning med markant stigning i besøg på Facebook og webside, samt flere besøgende end forventet i weekenden.”
Anja Povlsen, Marketingchef, Bilernes Hus

Ønsker du også en markedsføringskampagne?

Hos Skabertrang har vi erfaring med marketingkampagner for mange brancher. Skal vi også lave din?

Så kontakt Stig Kahr på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk, og få en snak om dine muligheder.

Flere cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.