Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Dansk Flygtningehjælp

Materiale til landsindsamling

Søndag den 4. november gik tusindvis af indsamlere rundt til de danske hjem og samlede i alt 13 millioner kr. ind til Dansk Flygtningehjælp. Forud for landsindsamlingen gik et stort informationsarbejde, og Dansk Flygtningehjælp havde igen i år valgt at samarbejde med Skabertrang om produktion af alt trykt materiale.

 

1,9 MIO. TAKKEFOLDERE

Arbejdet med at hverve indsamlere og koordinere en landsindsamling foregår i stigende grad online, men der er stadig et stort behov for håndgribeligt, trykt materiale både i forbindelse med hvervningen og selve indsamlingen.

Skabertrang har i år for 9. gang stået for at rådgive om og producere alt trykt materiale til landsindsamlingen – lige fra labels og postkort til diplomer og bøger. Den største post er 1,9 mio. takkefoldere, som indsamlerne deler ud til alle givere – og efterlader i postkassen, hvor der ikke er nogen hjemme. Derudover har vi bl.a. leveret 128.000 hvervepostkort samt labels og diplomer til tusinder af indsamlere.

UDTALELSE

”Vi sætter stor pris på samarbejdet med Skabertrang om produktion af vores trykte materiale til landsindsamlingen. Vi får kompetent rådgivning og sparring i forhold til materialevalg og produktion, og så er der bare altid styr på det hele – ned til mindste detalje. Med Skabertrangs måde at håndtere og koordinere opgaverne er vi altid trygge ved, at vi kommer i mål til rette tid.”

Camilla Ander Paarup, Projektleder i Fundraising, Dansk Flygtningehjælp

HAR DU BEHOV FOR HJÆLP TIL TRYKT MATERIALE?

Skabertrang har solid erfaring med tryksager og distribution. Vi giver kompetent rådgivning og leverer trykte materialer i høj kvalitet til aftalt tid. Skal vi også hjælpe dig?

Så kontakt Stig Kahr på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk, og få en snak om dine muligheder.

Flere cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.