Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk

Dansk Flygtningehjælp

Materiale til landsindsamling

Søndag den 6. november gik tusindvis af indsamlere rundt til de danske hjem og samlede i alt 18 millioner kr. ind til Dansk Flygtningehjælp. Forud for landsindsamlingen gik et stort informationsarbejde, og Dansk Flygtningehjælp havde igen i år valgt at samarbejde med Skabertrang om produktion af alt trykt materiale.

1,9 MIO. TAKKEFOLDERE

Arbejdet med at hverve indsamlere og koordinere en landsindsamling foregår i stigende grad online, men der er stadig et stort behov for håndgribeligt, trykt materiale både i forbindelse med hvervningen og selve indsamlingen.

Skabertrang har i år for 7. gang stået for at rådgive om og producere alt trykt materiale til landsindsamlingen – lige fra labels og postkort til diplomer og bøger. Den største post er 1,9 mio. takkefoldere, som indsamlerne deler ud til alle givere – og efterlader i postkassen, hvor der ikke er nogen hjemme. Derudover har vi bl.a. leveret 130.000 hvervepostkort samt labels, diplomer og plastposer til alle godt 16.000 indsamlere.

Som et nyt tiltag stod Københavns Universitet i år bag en splittest af forskellige typer hvervefoldere med varierende MobilePay-numre. Til det formål producerede Skabertrang 300 x 50 takkefoldere med variabel data.

UDTALELSE

”Vi sætter stor pris på samarbejdet med Skabertrang om produktion af vores trykte materiale til landsindsamlingen. Vi får kompetent rådgivning og sparring i forhold til materialevalg og produktion, og så er der bare altid styr på det hele – ned til mindste detalje. Med Skabertrangs måde at håndtere og koordinere opgaverne er vi altid trygge ved, at vi kommer i mål til rette tid.”
Jens Engedal, Projektleder i Fundraising, Dansk Flygtningehjælp

HAR DU BEHOV FOR HJÆLP TIL TRYKT MATERIALE?

Skabertrang har solid erfaring med tryksager og distribution. Vi giver kompetent rådgivning og leverer trykte materialer i høj kvalitet til aftalt tid. Skal vi også hjælpe dig? Så kontakt Stig Kahr på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk og få en snak om dine muligheder.

Flere cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.