Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

DIN Forsyning

KAMPAGNE OM SORTERING AF MADAFFALD

"Gør miljøet glad – sorter skrald og mad"

Sådan introducerede DIN Forsyning den nye sorteringsordning i Varde Kommune.

Som fleste andre skal borgerne i Varde Kommune fremover adskille madaffald og restaffald. Derfor skulle den nuværende beholder afløses af en ny 2-delt beholder suppleret med en spand under køkkenvasken. Skabertrang har stået for hele kampagnen.

INFORMATIONSINDSATS FORBEREDER BORGERNE

Forud for udrulning af nye beholdere er gennemført en grundig informationsindsats, som alt sammen er bundet sammen af slogan’et ”Gør miljøet glad – sorter skrald og mad.” Der er udviklet et online kampagnesite(landingpage), der er lavet annoncer, bannere og skraldevognssider osv.

Sammen med de nye beholdere fik hver husstand en specialdesignet konvolut med brev, en ukompliceret sorteringsguide, labels til hjemmesortering samt en pixibog til børnene – og så var man i gang.

Skabertrang har stor know-how omkring udendørs klistermærker på vanskelige overflader. Vi har bl.a. leveret klister til DIN Forsynings nye beholdere og rullecontainere; herunder designet sorteringsvejledning til indersiden af låget, ligesom der er udviklet specielle labels for handicappede.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT UDBREDE NYE AFFALDSLØSNINGER?

Kontakt Bjarne Thorup-Jensen på 46 98 16 06 eller btj@skabertrang.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med information og introduktion af nye affaldsløninger.

 

Flere cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.