Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Eniig

Stærk kampagne til alle platforme

En målrettet kampagne for Eniigs fiberbredbåndsløsning satte med et stærkt visuelt udtryk fokus på, at hurtigt og intelligent trådløst internet er en forbedring af boligen. Kampagnen adresserede problemet med halvdårligt og ustabilt internet i hjemmet - og tilbød en smart, samlet løsning.

Eniig er Danmarks 3. største energiselskab og er et resultat af fusionen mellem EnergiMidt, HEF og EnergiNord. Fiberbredbånd er en stor del af Eniigs produktportefølje.

Til denne kampagne var opgaven at sælge en komplet pakke med hurtigt internet, online harddisk og intelligente wifi-enheder, som gør internettet lynhurtigt i hele huset. Vi udviklede derfor et letafkodeligt symbol bestående af et hus med et stort wifi-symbol, som viser et hus "fyldt med internet". 

Gennemført ide virkede - og blev gentaget!

Eniig - og tidligere EnergiMidt - kører flere gange årligt kampagner rettet mod nye kunder, og Skabertrang er fast partner på disse kampagner. I "Intelligent wifi"-kampagnen var omdrejningspunktet en omfattende direct mail indsats, hvor vi udnyttede mulighederne i det trykte medie med kreative udstansninger af hus og wifi-symbol. Kampagnen blev adresseret til ca. 25.000 potentielle kunder, og efterfølgende blev der fulgt op med en reminder til 10.000 modtagere.

Første version af kampagnen var en stor succes, og Eniig valgte derfor at køre videre med samme pakketilbud og idé i den følgende kampagne. Huset med wifi-symbolet blev udfoldet i et nyt design, og en ny direct mail kampagne blev sendt ud til ca. 20.000 modtagere.

Udover direct mail var begge kampagner synlige på en lang række outdoor-placeringer samt flere online platforme, hvilket skabte stor synlig i kampagneperioderne.

Udtalelse

”Direct Mail-kampagnen med det udstansede hus og wfii-symbol, som vi udviklede sammen med Skabertrang, har været en af vores bedste kampagner målt på respons og antal bestillinger. Snakken om, at direct mail er ensbetydende med gammeldags og ineffektiv markedsføring, er derfor en skrøne set gennem mine briller”.
Thomas Fisker, Marketingkoordinator, Eniig   

Ønsker du også en gennemført markedsføringskampagne?

Hos Skabertrang laver vi ikke kun marketingkampagner for Eniig - vi har også erfaring fra en række andre brancher. Skal vi også lave din?

Så kontakt Stig Kahr på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk, og få en snak om dine muligheder.

Flere cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.