Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk

Familiens Juledagbog

Et traditionsrigt produkt med online succes

Familiens Juledagbog er et helt unikt produkt, hvor man får muligheden for at nedfælde sine juleminder og traditioner fra 25 juleaftener. Til hver juleaften kan man kigge tilbage og mindes, hvem der fik mandelgaven, om det var en hvid jul og hvilken gave der hittede hos børnene. Der er plads til årets julefoto, og har man nogle traditionelle juleopskrifter, der skal gå i arv, er der også plads til dem.

Den populære bog er blevet omtalt yderst positivt af flere bloggere og har hos nogle af de omkring 50 forhandlere været årets bedst sælgende julegave. Succesen har medført, at bogen er genoptrykt i et større oplag, er blevet oversat til tysk og norsk og desuden har fået sig en fætter: Familiens Fødselsdagsdagbog.

Fra produktion til online kampagne

For at realisere vores kundes ide med Familiens Juledagbog har alle husets kompetencer været i brug hos Skabertrang. Vi har stået for følgende:

  • Grafisk opsætning
  • Rådgivning om materiale, omslag og detaljer
  • Produktion
  • Distribution både til B2B kunder og B2C kunder
  • Website med webshop
  • Film
  • Facebook-kampagne, Google Display og Re-marketing
  • Oversættelse til flere sprog, både website og bog

På den måde har Familiens Juledagbog været i Skabertrangs hænder lige fra opsætning og tryk, til den møder målgruppen i en online kampagne og til sidst lander hjemme i stuen.

Website og video der skaber julestemning

Websitet til Familiens Juledagbog har vi udviklet med fokus på brugervenlighed og storytelling. I samarbejde med ISOfilm producerede vi en video, som dels afspilles på forsiden af websitet og dels anvendes på Facebook. Ideen med websitet og videoen er at skabe julestemning og understøtte juledagbogens gode historie og budskab.

Boostet salg og opmærksomhed

Skabertrangs opgave var også at skabe opmærksomhed og konverteringer direkte i webshoppen. Til det formål udviklede vi en række displaybannere til Google og forskellige Facebook-kampagner, som var rettet mod nøje udvalgte målgrupper. Kampagnerne har skabt et særdeles lønsomt salg af Familiens Juledagbog som supplement til distributionen via fysiske butikker. Skabertrang har undervejs haft fingeren på pulsen og evalueret på kampagnerne, så de blev tilpasset de forskellige målgruppers online-adfærd.

Drømmer du også om en all-round løsning?

Kontakt Jesper G. Nørgaard på 46 98 16 25 eller jgn@skabertrang.dk og få en snak om dine muligheder.

Flere cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.