Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk

Gl. Skovridergaard

INDBYDENDE WEBSITE DER INVITERER GÆSTEN INDENFOR

Gl. Skovridergaard er et smagfuldt indrettet hotel og konferencecenter med en lang historie og en unik, naturskøn beliggenhed. Da Ferskvandscentret i 2015 overtog forpagtningen af hotellet, var ønsket at skabe en profil og et nyt website, der kunne formidle dette – og samtidig skabe salg. Skabertrang fik opgaven og udviklede først et logo og dernæst et nyt website, som har været udgangspunkt for en helt ny grafisk linje.

WEBSITE MED MULIGHED FOR AT GÅ PÅ OPDAGELSE

Designet på det nye website giver plads til store flotte billeder, som præsenterer hotellet og de smukke omgivelser bedre end mange ord, og gør det let for potentielle gæster at forestille sig et besøg. Der er oprettet Google Streetview med mulighed for rundvisning i alle konferencelokaler, og i et billedgalleri sættes stemningen med billeder af park, terrasse, dagligstue, værelser – og den udsøgte mad, der serveres på hotellet.

Samtidig er der lagt vægt på at skabe en tydelig indgang til hvert af hotellets tre hovedområder: Konference, hotel og selskaber. På hvert område – og hver eneste underside – er der en tydelig call-to-action i form af knapper til direkte booking eller forespørgsler på konferencer og selskaber.

Websitet rummer også en arrangementskalender og en webshop med mulighed for at købe billetter til arrangementer eller gavekort til hotelophold. Både hjemmeside og shop er opsat i vores foretrukne CMS, DynamicWeb, som gør det let for hotellet selv at redigere indhold og bl.a. oprette nye arrangementer.

Besøg www.glskov.dk

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG MED ET INDBYDENDE OG SÆLGENDE WEBSITE?

Kontakt Søren Vestergaard på 46 98 15 92 eller sve@skabertrang.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med et nyt website – evt. med webshop. 

Flere cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.