Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk

Psoriasisforeningen

Hjemmeside med overblik og plads til information

Det er en udfordring at kommunikere til flere målgrupper omkring et komplekst og følsomt emne. Psoriasisforeningen har derfor fået en hjemmeside, der både giver plads til fordybelse og har en klar struktur.

Psoriasisforeningen arbejder for at udbrede kendskabet til sygdommen psoriasis og støtte patienter og deres pårørende. Målgruppen er derfor primært de 165.000 danske patienter og deres nærmeste. Udfordringen for foreningen er, at besøgende på hjemmesiden let skal kunne finde netop de oplysninger, de søger, i den store mængde af information, som foreningen har gjort tilgængelig. Samtidig er det vigtigt for foreningen at oplyse om alle aspekter af livet med sygdommen.

Struktur, læsbarhed og enkel redigering

På Psoriasisforeningens nye hjemmeside har vi derfor lagt stor vægt på at skabe et overskueligt website, der øger læsbarheden og samtidig giver de besøgende lyst til at dykke ned i information og artikler. Vi har skabt en struktureret brugerflade og tilføjet nye elementer - eksempelvis et blogunivers, som lader hjemmesidens besøgende få et direkte indblik i udvalgte medlemmers liv med psoriasis. Hjemmesiden er opsat i vores foretrukne CMS, DynamicWeb, som gør det let og enkelt for foreningens repæsentanter at redigere siden og tilføje nyt indhold.

Besøg www.psoriasis.dk

Skal vi også hjælpe dig med at skabe overblik og struktur på din hjemmeside?

Kontakt Stig Kahr på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din forening med en lignende problemstilling.

Flere cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.