Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Vind et nyt website med webshop

Vi fejrer vores navneskifte ved at udlodde vores nye, komplette 4 i 1 online-løsning:
WEBSITE + WEBSHOP + NYHEDSBREV + GOOGLE ANNONCERING

 

Værdi: 29.995 kr.

 

Spild ikke chancen for at bringe din forretning helt i front med et professionelt website INKL. webshop og online markedsføring. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du er med i konkurrencen.

Løsningen er udviklet i det professionelle CMS, DynamicWeb, som gør det helt enkelt selv at vedligeholde sitet. Både website og webshop er tilpasset alle skærmtyper (pc’er, tablets og mobile enheder), så dine kunder altid får en optimal præsentation. Præmien er inkl. grafisk design, der passer til din virksomhed, men ekskl. fremtidig hosting og drift af løsningen. Se konkurrencebetingelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen om en ny webløsning er at tilmelde dig vores nyhedsbrev senest den 15. oktober, hvor vi trækker vi lod blandt alle tilmeldte. Vinderen får direkte besked via mail.

Herefter vil du modtage vores nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra Skabertrang. Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.