Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Specialist i websites til forsyningsselskaber

Forsyningsektoren er et fokusområde hos Skabertrang. Vi løser hele tiden kommunikationsopgaver for forsyningsselskaber og kommuner i hele Danmark. Derfor har vi et vi et indgående kendskab til de problemstillinger, som I arbejder med i det daglige.

Og vi bruger mange ressourcer på hele tiden at holde os opdaterede med den nyeste udvikling på området.

Responsive – Mobil

Flere og flere danskere benytter smartphones eller tablets som deres primære adgang til internettet.

Hos Skabertrang har vi i mange år arbejdet ud fra devisen ”mobile first”. Vi starter altid med at designe et website, som fungerer optimalt på smartphones og tablets, og bagefter ser vi funktionaliteten på en PC. At vi vælger denne rækkefølge skyldes, at det sjældent er et problem at få et website til at fungere godt på den større skærm, uanset at den oprindeligt er designet til mobil. Derimod kan der være udfordringer, hvis man starter med at designe til PC, og derefter vil omsætte dette til mobil.

Derfor vil du opleve, at alle vores sites fungerer optimalt – uanset fra hvilken platform, du logger på.

Webtilgængelighed

Når du vælger Skabertrang som webleverandør, får du naturligvis et website, der lever op til nyeste lovkrav om webtilgængelighed for handicappede – feks. at tekst og farvekontraster er designet rigtigt, at tastatur kan bruges til navigation, at tabeller og formularer er rigtigt opbygget osv. osv.

Fokus på selvbetjening

Der er to hovedårsager til, at intuitive selvbetjeningsløsninger er prioriteret højt hos de fleste forsyningsselskaber. Dels giver det et højt serviceniveau, når kunderne døgnet rundt har adgang til flest mulige informationer. Dels aflaster det kundeservicefunktionen, som kan koncentrere sig om de mere komplekse henvendelser.

Alle Skabertrangs løsninger har stor fokus på nem selvbetjening. Vi designer ofte et ”selvbetjeningsområder” på sitet, og samtidig sørger vi for, at der er nem adgang til selvbetjeningsområdet, når man bevæger sig rundt på hele sitet.

Unikt design

Når du samarbejder med Skabertrang, får du ikke ”bare” et website, som er baseret på standardskabeloner, hvor det som regel er nødvendigt at indgå nogle kompromisser.

Vi tager afsæt i netop jeres behov, profil og visuelle udtryk, og skræddersyr et unikt design, som præcist lever op til jeres ønsker.

Nem opdatering og vedligeholdelse

Vi ser ofte, at informationen (f.eks. kontaktinformationer) går igen flere steder på et website. Vi sørger for, at sitet programmeres, så sådanne informationer kun skal opdateres et sted – det gør det meget nemmere at vedligeholde sitet.

Nem integration af sms-service og nyhedsbreve 

Mange forsyningsselskaber tilbyder sms-service og nyhedsbreve. Hos Skabertrang har stor erfaring med at integrere disse services i websitet. Dermed kan I nøjes med at indtaste disse informationer ét sted, hvorefter de automatisk distribueres via de øvrige kanaler.

Vi tester og tester og tester – inden websitet går i luften

Inden et website frigives og går i luften, har det været igennem en meget omfattende testproces. Vi tester på gængse styresystemer og browsere – også i ældre versioner, ligesom vi både anvender mobil og laptops i testene.

Det er din sikkerhed for, at jeres site fungerer problemløst fra starten.

Fokus på sikkerhed

Skabertrang overvåger konstant alle de websites, hvor vi står for hosting. Vi har en meget høj oppetid, og vi sørger løbende for både sikkerheds- og ydelsesmæssig opdatering af servere. Samtidig sørger vi for, at der hver dag tages backup af systemerne. Ved eventuel driftsforstyrrelse får vi automatisk besked, og vores programmører kan træde til med kort varsel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.