Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Kampagner, skilte og websites til forsyninger

Specialist i kommunikation på forsyningsområdet

Forsyningsselskaber og kommuner står i disse år med store og komplekse kommunikationsopgaver, fordi innovation og ny lovgivning skaber nye vilkår for kunderne. Separatkloakering og affaldssortering er blot to af de emner, der kalder på en massiv kommunikationsindsats. Det er forsyningens opgave ikke blot at formidle tiltag og ændringer til alle berørte i deres område, men også forsøge at få borgerne til at ændre eller tilpasse deres adfærd.

Hos Skabertrang har vi mange års erfaring med at rådgive og skabe kommunikationsløsninger til forsyningsselskaber, kommuner og andre offentlige virksomheder. Forsyningsbranchen er et stærkt fokusområde for Skabertrang - særligt på affald-genbrug området, som vi har stor indsigt i. Vi følger udviklingen i branchen, er en del af det faglige netværk og er opdateret på best practis og ny lovgivning på områder. Vi løser kommunikationsopgaver for et bredt udvalg af forsyningsselskaber og kommuner i hele Danmark. 

Adfærdskampagner om genbrug og affald

Sammen med vores kunder har vi stået bag en række effektive kampagner, der alle har haft til formål at løse konkrete og målbare problemstillinger. Vores løsninger er altid baseret både på en stor faglig viden samt indsigt i målgruppen. Vores udgangspunkt er måske ikke så opmuntrende, men ikke desto mindre realistisk og nødvendigt: Affald - og forsyning i øvrigt - er lavinteresse for langt de fleste mennesker! Derfor er vores mantra, at vi først og fremmest skal gøre det nemt for borgerne at gøre det rigtige. At sigte efter holdningsbearbejdning og en større motivation er kun en gangbar vej for de få. Alle (vi) andre interesserer os groft set først for forsyning, spildevand og affald, når noget går galt.

Læs mere om adfærdskampagne for aflevering af batterier i Herning og formidling ang. affaldssortering for børn i Esbjerg

Skilte og sorteringsvejledning til genbrugspladser og dagrenovation 

Vi er stolte over vores rolle som kreativ medspiller i at få borgere i Favrskov Kommune til at ramme plet på genbrugspladser via et nyt skilteprogram med piktogrammer. 

Websites til forsyningsselskaber

Hos Skabertrang har vi efterhånden leveret en håndfuld websites til store forsyningsselskaber, som alle har den udfordring, at de håndterer både vand, varme, spildevand og affald. Det betyder nemlig, at selskaberne har rigtig meget information, som borgerne skal have adgang til - på en lettilgængelig måde. Derfor er vi også stolte af, at have hjulpet både Kerteminde Forsyning, Favrskov Forsyning, DIN Forsyning, Vesthimmerlands Forsyning og Silkeborg Forsyning med brugervenlige og æstetiske hjemmesider, der gør komplekse informationer forståelige og giver let adgang til selvbetjening for borgerne. 

Forsyning med kommunikationsbehov?

Arbejder du i en kommune eller et forsyningsselskab med opgaver inden for kampagner og formidling, så kan du få hjælp hos os. Kig i vores spændende cases og kontakt Bjarne Thorup-Jensen, hvis du ønsker en dygtig sparringspartner til at hjælpe borgere på vej med at træffe de rigtige valg. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.