Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk

Offentlig kommunikation der motiverer adfærdsændringer

 

Hos Skabertrang har vi mange års erfaring med at rådgive og skabe kommunikationsløsninger til offentlige organisationer, såsom kommuner og forsyningsselskaber.  

Vi strikker solide kommunikationsløsninger sammen – altid baseret på indsigter. 

Vores kunder værdsætter, at vi forstår de krav og det politiske miljø, som de agerer i. Med fælles fodslag er dialogen positiv og sparer os for tid. 

En stærk løsning starter med et opstartsmøde. Oftest ansigt til ansigt. Vi faciliterer mødet og definerer sammen formål, målsætning og målgruppe og bliver klogere på emnet i detaljer.

Skabertrang ankommer med et åbent sind og tilbyder værdifuld sparring – uanset kompleksitetsgraden.  

Vi fokuserer på budskaber i målgruppens øjenhøjde, som får dem til at handle - klogere – og hjælper egeninteresse og fællesskab. Effektivt, kreativt og økonomisk.  

Vi deler best practices fra små og store projekter med adfærdsforandringer indenfor vand, varme, affald, genbrug, spildevand, kloak og idrætsparker – og selvfølgelig vores mangeårige ekspertise indenfor bureau, online og tryk. 

Vores kunder kan forvente stærke resultater, som vi kan måle. Blandt andet i de offentlige budgetter.  

Vi er stolte over vores rolle som kreativ medspiller i at få borgere i Favrskov Kommune til at ramme plet på genbrugspladser via et nyt skilteprogram med piktogrammer. Og hjulpet Kerteminde Forsyning med en brugervenlig og æstetisk hjemmeside, der gør borgernes selvbetjening til en leg. Selvfølgelig med høj datasikkerhed som prioritet.  

Kig i vores mange spændende cases og kontakt os, hvis du ønsker en dygtig sparringspartner til at hjælpe borgere på vej med at træffe de rigtige valg. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.