Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
Ballon

Karriere

Er du på udkig efter nye udfordringer eller et spændende praktiksted hos et jordnært reklamebureau i Silkeborg?

Hos Skabertrang bliver du en del af et flittigt hold med +20 dygtige kollegaer og yderligere +20 bureausøstre/-brødre i Randers hos Buchs.

Vi elsker at udtænke og eksekvere skræddersyede kommunikationsløsninger til vores kære kunder. I perioder kan der være kul på, men du vil opleve, at familieliv og tid til andre interesser vægter højt hos os. Derfor holder vi fri, når vi holder fri.  

Tonen på kontoret er uformel, og kage forekommer hyppigt. Så er du advaret. :)

Dagligdagen hos Skabertrang

Skabertrang har rødder tilbage fra 1857 og er i dag et af Midtjyllands største kommunikationshuse. Sammen med vores partner, Buchs i Randers, har vi stærke kompetencer inden for strategi, markedsføring og grafisk design, online samt grafisk produktion. Vores styrke er samarbejdet på tværs af kompetencer og medier, der skaber gennemtænkte løsninger og værdi for vores kunder. Vi er +20 engagerede medarbejdere i Silkeborg, der trives i en sund virksomhedskultur med stærke værdier og en åben ledelsesstil.

Uopfordrede ansøgninger

Vi vil altid gerne høre fra dygtige marketingspecialister eller nysgerrige studerende på udkig efter et praktiksted med mange forskellige kommunikationsopgaver.

Send gerne dit CV og lidt ord om dig selv til Direktør & partner Jesper G. Nørgaard på jgn@skabertrang.dk - så hører du fra os!