Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
Ballon_gray

Kampagner om affald og genbrug

Sammen med vores kunder har vi stået bag en række effektive kampagner, der alle har haft til formål at løse konkrete og målbare problemstillinger. Vores løsninger er altid baseret både på en stor faglig viden samt indsigt i målgruppen. Vores udgangspunkt er måske ikke så opmuntrende, men ikke desto mindre realistisk og nødvendigt: Affald - og forsyning i øvrigt - er lavinteresse for langt de fleste mennesker! Derfor er vores mantra, at vi først og fremmest skal gøre det nemt for borgerne at gøre det rigtige. At sigte efter holdningsbearbejdning og en større motivation er kun en gangbar vej for de få. Alle (vi) andre interesserer os groft set først for forsyning, spildevand og affald, når noget går galt.

Din forsyning

Din forsyning

B2C Skralde- og madaffaldskampagner

Denne kompleksitet stiller ekstra store krav til overskuelighed og enkel navigation på websitet. Skabertrang vandt udbuddet om at levere et nyt og brugervenligt website, der kunne løse denne udfordring.

Se case
Herning kommune

Herning kommune

B2C Affaldssorteringskampagne

Besøg løsning
Esbjerg kommune

Esbjerg kommune

B2C Madaffaldskampagner

Resultatet blev dekorative og forklarende plancher trykt direkte på alu-sandwich-plader grundet deres høje holdbarhed og miljøhensyn.

Kerteminde Forsyning

Kerteminde Forsyning

B2C Affaldssorteringskampagne