Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
tryk-2000px

Design og tryk

I mange år har man ikke sagt Skabertrang uden også at sige Silkeborg Bogtryk. Det har vi det fint med, for vores produktion af tryksager er på ingen måde lagt på hylden. 

Silkeborg Bogtryks historie går tilbage til 1857, og vi i er dag kendt for høj faglighed og rådgivning baseret på ualmindelig mange års erfaringer.

 

Grafisk design og opsætning

Vores dygtige grafikere kan hjælpe med alle typer af grafisk design. F.eks. visuelle identiteter, der løfter jeres markedsføring til det næste niveau, eller opsætning af trykklare filer jf. jeres specifikationer.

Gennem årene har vi løst utallige små og store grafiske opgaver for vores kunder, som kommer fra vidt forskellige brancher. 

 

Alle typer tryksager og skiltning

Vi tilbyder både offset og digitaltryk, hvilket giver en stor fleksibilitet, uanset om du har behov for et lille eller et stort oplag. Direct Mail, individualiserede tryksager, magasiner, flyers, visitkort og bøger i små oplag er nogle af vores spidskompetencer.

Iscenesættende vægdekorationer, skiltning til f.eks. boligselskaber og emballagedesigns kan vi også hjælpe med. 

Har du brug for at forfine dine trykte opgaver med partiel lak, kachering, stans, præg eller andet, så byder vi gerne ind med ideer og muligheder.

 

Bæredygtigt tryk og supplerende ydelser

Hvis I ønsker at udleve og signalere en bæredygtig profil, står vi klar til at rådgive jer om miljømærkninger i tryksager, såsom Svanemærket, FSC og Det grønne hjerte. 

Derudover tilbyder vi et online bestillingssystem, distribution og lagerhotel, hvor der er mulighed for selv at generere egne tryksager ud fra faste skabeloner. Det sikrer, at din designlinje fastholdes og gør det let for dig, uanset om du bestiller lagervarer eller print on demand.

 

Design og tryk kan ikke altid stå alene

Skabertrang er mere end et designbureau med eget digitalt trykkeri. Se vores andre services.

 

Spørg os, når du skal have noget trykt. Vi har stor ekspertise og hjælper dig frem til den optimale løsning. Jesper G. Nørgaard
Direktør & Partner

Læs mere

Vil du høre mere?

Kontakt os - vi hjælper hjertens gerne.   

Jesper G. Nørgaard

Direktør & partner

jgn@skabertrang.dk / 46 98 16 25 / 20 14 78 13

Blog

Tryksager med miljømærkninger

– 'GRØNNE' TRYKSAGER MED REN SAMVITTIGHED OG BRANDING

Vores kunder efterspørger i stigende grad tryksager, der er produceret med mindst mulig – eller allerhelst ingen – klimabelastning. De ønsker at tage og vise ansvar for vores klode.

Læs mere