Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
bureau-2000px

Sociale medier

Sociale medier har udviklet sig til en uundværlig del af vores daglige liv.

Her kan både enkeltpersoner og virksomheder interagere, engagere og dele vigtige øjeblikke og information – på tværs af grænser og kulturer.

Som et reklamebureau der følger med tidens tendenser, har vi specialiseret os i det mangfoldige tilbud af sociale medier. Lad os hjælpe jer, så I kan få det maksimale ud af jeres organiske og betalte indsatser på f.eks. Facebook.

 

Vores speciale

Vi ved, at effektiv synlighed kræver mere end blot tilstedeværelse.

Det handler om at finde frem til og dedikere sig til de sociale kanaler, hvor netop jeres målgruppe bruger deres dyrebare tid. Her kan I bygge autentiske forbindelser og formidle jeres budskab på den mest troværdige måde.

Vores viden og erfaring spænder bredt. Men vi er først og fremmest specialiserede i de mest magtfulde platforme i Danmark:

 

Facebook er fortsat det allerstørste sociale medie og er især populært blandt de ’ældre’ målgrupper, som elsker at følge med og dele stort og småt med deres venner.

Vi elsker de resultater, som Facebook skaber for vores kunder.

Med alsidige annonceformater og utallige segmenteringsmuligheder i kombination med en lav kontaktpris, kan vi hjælpe jer med at nå jeres målgruppe og derved generere opmærksomhed og salg.

 

Instagram vækster fortsat, og det kan vi godt forstå. Mediet muliggør deling af æstetiske billeder og engagerende videoer, der bidrager til en autentisk og positiv fortælling af ens brand eller produkter – på overskuelig vis.

Da Instagram er en del af Meta ligesom Facebook, kan vi nå ud på begge kanaler med vores budskaber med én samlet indsats. Win win!

 

LinkedIn For B2B-virksomheder er LinkedIn en guldgrube af muligheder. Her kan I komme i kontakt med jeres professionelle forbindelser og demonstrere jeres ekspertise.

Styrken ved LinkedIn er dens meget detaljerede data om brugerne i form af f.eks. interesser, jobtitler, virksomheder, brancher m.m. Kanalen er ikke billig, men meget effektiv til meget målrettede kampagner.

Vi kan hjælpe jer med at positionere jer som brancheledere og udarbejde kampagner, der skaffer jer kliks og relevante leads.  

 

YouTube er faktisk det allerældste sociale medie med en imponerende global rækkevidde.

Oftest bruger vores kunder den som samlingspunkt for deres videoer. Men vi kan rådgive jer om optimering af jeres kanal, så I kan få endnu større rækkevidde med de rette søgeord.

Lad os hjælpe jer med at skabe engagerende videoer, nå målgruppen og skabe varig indflydelse gennem inspirerende indhold og vores kendskab til mulighederne i YouTube-landskabet.

 

Pinterest er den digitale opslagstavle, hvor millioner af mennesker finder, gemmer og deler ideer om alt fra madlavning og boligindretning til mode og gør-det-selv projekter. I Danmark er Pinterest stadig mere et niche-medie og ikke slået bredt igennem, som det er i USA eller f.eks. Tyskland. Det betyder også, at hvis jeres produkt og målgruppe matcher godt med nicherne på Pinterest, så er der guld at hente.

Vil I gerne positionere jer i overvejelsesfasen hos en købestærk og inspirationssøgende målgruppe, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om Pinterest.

 

Rådgivning om de mest populære sociale medier

Står I overfor næste - eller første - skridt ud i en aktiv tilstedeværelse på sociale medier, så tag en snak med os først. Vi har overblikket og kan rådgive jer om, på hvilke kanaler I mest effektivt kan nå ud til jeres målgruppe med de ressourcer, I har til rådighed.

Udover vores kerneplatforme, som er nævnt ovenfor, kan vi også rådgive jer om Snapchat og TikTok, som typisk er oplagte til at nå de mere yngre målgrupper. 

Vores anbefaling vil ofte være at I fokuserer helhjertet på færre platforme, fremfor at gøre lidt på alle kanaler. Derved får I mest værdi ud af jeres indsats.  

 

Målrettet succes med gennemtænkte kampagner

Vi forstår, at det ikke kun handler om synlighed – det handler om resultater.

Vores dedikerede team planlægger omhyggeligt jeres kampagner, følger dem tæt, og foretager løbende justeringer for at sikre flest kliks og konverteringer.

Gennem omfattende måling og rapportering efter jeres ønsker, giver vi jer indblik i, hvordan jeres investeringer genererer trafik, øger salget, genererer leads og styrker jeres brand awareness.

 

Fra idé til eksekvering - brug os som jeres digitale partner

Vi er mere end blot et reklamebureau; vi er jeres partner på rejsen mod online succes.

Vores kreative hjerner hjælper med at udtænke vinkler, som vi kan omsætte til overbevisende budskaber i samspil med kreative materialer.

For med Skabertrangs full-service kompetencer under samme tag, kan I få hjælp til idéudvikling, tekstforfatning af budskaber samt udformning af iøjenfaldende grafik eller video.  

Sammen kan vi udarbejde en strategi, der ikke kun taler til jeres målgruppe, men også engagerer, inspirerer og omdanner dem til dedikerede tilhængere af jeres brand over tid.

Vil du høre mere?

Kontakt os - vi hjælper hjertens gerne.   

Hanne Skjølstrup Mikkelsen

Kommunikationsrådgiver & online projektleder

hsm@skabertrang.dk / 46 98 16 01 /