Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk

SENIOR ONLINE-PROJEKTLEDER TIL REKLAMEBUREAU

Er du selvstændig og samtidig en kompetent sparringspartner for kunder og kolleger?
Kan du drive store projekter for vores kunder og styre dem sikkert i mål fra strategi til planlægning og eksekvering?
Har du erfaring med online markedsføring og er nysgerrig efter at lære mere inden for feltet?

Skabertrang søger en erfaren og kompetent senior projektleder, der stortrives i brændpunktet mellem kunder, konsulenter og de udførende teams. Vi er i en spændende udvikling og er et bureau, der bringer viden, kreativitet, design, online samt trykte og digitale medier på banen efter behov.

Din rolle

I samarbejde med vores konsulenter, det kreative team, online-specialister og produktion får du ansvaret for at styre løsningerne sikkert igennem fra strategi, analyse, udarbejdelse af oplæg til færdig løsning. Du tager ansvar for opgaverne og tilfører værdi med proaktiv sparring og dialog overfor kunder og konsulenter.

I jobbet kan du bl.a. se frem til følgende opgaver:

Strategisk/taktisk:

  • Ansvarlig for at udarbejde og vedligeholde kundernes markedsføringsstrategi.
  • Udarbejde handleplaner ift. den godkendte strategi.
  • Sparringspartner for kunder og kolleger ift. deres markeds- føringsindsatser.

Operationelt:

  • Overordnet projektleder for kunder samt online projektledelse
  • Udførende på online – lige fra content til website/sociale medier, SEO og Google Ads kampagner.
  • I samarbejde med dine kolleger udarbejde kreative briefs, som vores grafiske team kan arbejde videre ud fra.

Din profil

Du arbejder systematisk med fokus på planlægning og struktur. Du formår at holde mange bolde i luften uden at miste overblik og kontrol.

Du har stor erfaring både med on- og offline projektledelse fra bureau eller marketingafdeling og er vant til at arbejde med online marketing, SEO, Google Ads, grafisk produktion, medier og markedsføring.

Du har godt kendskab til de sociale medier, redigering af hjemmesider, udarbejdelse af nyhedsbreve, kampagner, events mm.

Du er iderig og er i stand til at se nye muligheder og argumentere for disse. Du er udadvendt, opsøgende, lyttende og dygtig til at kommunikere med forskellige mennesker og på alle niveauer i en organisation.

Du taler og skriver flydende dansk og er retorisk stærk. Du er ambitiøs, energisk og klar til at yde en ekstra indsats, når det brænder på.

Du har lysten og viljen til, at vi sammen når de fælles mål. Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for markedsføring og kommunikation.

Du har erfaring eller kendskab til værktøjerne Facebook Business Manager, SEO, Google Ads og Google Analytics.

Vil du med på holdet?

Send venligst ansøgning og cv til jgn@skabertrang.dk. Samtaler afholdes løbende og ønsket tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette ansøger. Evt. spørgsmål rettes til Jesper Nørgaard på tlf. 2014 7813. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os

Skabertrang har rødder tilbage fra 1857 og er i dag Midtjyllands største kommunikationshus. Sammen med vores partner, Buchs i Randers, har vi stærke kompetencer inden for strategi, markedsføring og grafisk design, online samt grafisk produktion. Vores styrke er samarbejdet på tværs af kompetencer og medier, der skaber gennemtænkte løsninger og værdi for vores kunder. Vi er 25 engagerede medarbejdere i Silkeborg, der trives i en sund virksomhedskultur med stærke værdier og en åben ledelsesstil.

 

» Download jobopslaget her
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.