Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
online-2000px

Om os

Skabertrang løser alle typer bureauopgaver indenfor reklame og kommunikation. Vi kalder os et full-service bureau, og vi kan hjælpe med det meste.

Vores virksomhed bygger på et fundament, der går tilbage til vores grundlæggelse som Silkeborg Bogtrykkeri i 1857.

Siden da er der sket meget. Vi har fulgt med tiden, og gennem årene har vi udviklet os fra datidens enkle kommunikationsform til at mestre de mere og mere komplekse kommunikations­discipliner, der er blevet tilgængelige.

Med en alder på mere end 160 år har vi oparbejdet en unik kultur og erfaring, der gør os i stand til at løse krævende opgaver, der strækker sig fra digitale medier til de tryksager, der havner i din postkasse og de reklamer, du ser på TV. 

 

Jordnært full-service bureau

I dag er Skabertrang Midtjyllands største reklamebureau med +20 medarbejdere på Stagehøjvej i Silkeborg og yderligere +20 ansatte i vores søsterselskab Buchs i Randers. Når du kommer på besøg, vil du opleve et hus fyldt med energi og begejstring, tilsat en stor portion entusiasme - det smitter og giver et fantastisk grundlag for et godt samarbejde.

Samtidig vil du opleve os som en virksomhed med fødderne godt plantet i den jyske muld. Vi lægger vægt på at være i øjenhøjde med vores kunder, give en ordentlig og forståelig sparring på dine ønsker og hylder fortsat princippet om, at en aftale er en aftale.

Her har du fået et glimt af Skabertrang. Ring eller kig forbi og bliv klogere på, hvem vi er.

Vi glæder os til at se dig!

Medarbejdere