Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
tryk-2000px

Design & tryk

I mange år har man ikke sagt Skabertrang uden også at sige Silkeborg Bogtryk. Det har vi det fint med, for vores produktion af tryksager er på ingen måde lagt på hylden. 

Silkeborg Bogtryks historie går tilbage til 1857, og vi i er dag kendt for høj faglighed og rådgivning baseret på ualmindelig mange års erfaringer.

 

Alle typer tryksager

Vi tilbyder både offset og digitaltryk, hvilket giver en stor fleksibilitet, uanset om du har behov for et lille eller et stort oplag. Direct Mail, individualiserede tryksager, magasiner, flyers, bøger i små oplag er nogle af vores spidskompetencer. Har du brug for at forfine dine trykte opgaver med partiel lak, kachering, stans, præg eller andet, så byder vi gerne ind med ideer og muligheder.

Bæredygtigt tryk

Hvis I ønsker at udleve og signalere en bæredygtig profil, står vi klar til at rådgive jer om miljømærkninger i tryksager, såsom Svanemærket, FSC og Det grønne hjerte.  

Supplerende ydelser

Skaber det værdi for dig og din forretning, tilbyder vi et online bestillingssystem, distribution og lagerhotel, hvor der er mulighed for selv at generere egne tryksager ud fra faste skabeloner. Det sikrer, at din designlinje fastholdes og gør det let for dig, uanset om du bestiller lagervarer eller print on demand.

Tryk kan ikke altid stå alene

Skabertrang er mere end et designbureau med eget digitalt trykkeri. Se vores andre services.

 

Spørg os, når du skal have noget trykt. Vi har stor ekspertise og hjælper dig frem til den optimale løsning. Jesper G. Nørgaard
Direktør & Partner