Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
bureau-2000px

Visuel identitet

Er det tid til at kigge på virksomhedens visuelle identitet? Og give den et tidssvarende udseende, som samtidig er tro mod jeres arv og DNA?  

Skabertrangs grafiske designere elsker at udarbejde eller nyfortolke det overordnede designudtryk – såsom logo, farveskala, fonte samt stil og tone.

Hvis der er behov for det, kan vi starte med at afholde en workshop, der først hjælper jer med at afdække essensen af jeres brand og strategien for, hvor I vil hen.

Derved kan vi skabe det rette fundament for jeres fremtidige visuelle udtryk.

 

Styrk jeres branding med en ny visuel identitet

En virksomheds visuelle identitet spiller en afgørende rolle i at formidle brandets personlighed, jeres værdier og positionere jer i forhold til jeres konkurrenterne, så jeres målgruppe kan huske jer.

En workshop er en vigtig del af processen og giver os mulighed for at forstå jeres virksomheds unikke egenskaber, målgrupper og ønskede positionering. Når vi har et klart billede af jeres brand og identitet, kan vores designere begynde at skabe eller forny jeres visuelle elementer.

Elementerne afgøres af jeres behov og kan omfatte udviklingen af et nyt logo, valg af farvepalette og skrifttyper, der fungerer både online og på tryk. Vi kan også udstikke rammerne for en billedstil og evt. samle det alt sammen i en designmanual. 

Dygtige grafiske designere står klar

Vi har et team af faguddannede, erfarne grafiske designere, som kombinerer kreativitet, erfaring og en dyb forståelse for designprincipper for at skabe et visuelt udtryk, der er unikt for jer og appellerer til jeres målgruppe.

Vi rådgiver jer hele vejen og sørger for, at jeres brand fremstår konsekvent og stærkt på alle platforme.

Når den nye visuelle identitet er defineret, kan den implementeres på tværs af alle jeres kontaktflader, såsom hjemmeside, sociale medier, trykte materialer og mange flere kommunikationskanaler.

Kontakt os i dag for at drøfte, hvordan vi kan forny og styrke jeres visuelle identitet.

Vil du høre mere?

Kontakt os - vi hjælper hjertens gerne.   

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

sve@skabertrang.dk / 46 98 15 92 / 60 10 95 25