Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Tryk

I mange år har man ikke sagt Skabertrang uden også at sige Silkeborg Bogtryk. Det har vi det fint med, for vores produktion af tryksager er på ingen måde lagt på hylden.

Silkeborg Bogtryks historie går tilbage til 1857, og vi i er dag kendt for høj faglighed og rådgivning baseret på ualmindelig mange års erfaringer.

Vi tilbyder både offset og digitaltryk, hvilket giver en stor fleksibilitet, uanset om du har behov for et lille eller et stort oplag. Direct Mail, individualiserede tryksager, magasiner, flyers, bøger i små oplag er nogle af vores spidskompetencer. Har du brug for at forfine dine trykte opgaver med partiel lak, kachering, stans, præg eller andet, så byder vi gerne ind med ideer og muligheder.

Hvis I ønsker at udleve og signalere en bæredygtig profil, står vi klar til at rådgive jer om miljømærkninger i tryksager, såsom Svanemærket, FSC og Det grønne hjerte.  

Skaber det værdi for dig og din forretning, tilbyder vi et online bestillingssystem, distribution og lagerhotel, hvor der er mulighed for selv at generere egne tryksager ud fra faste skabeloner. Det sikrer, at din designlinje fastholdes og gør det let for dig, uanset om du bestiller lagervarer eller print on demand.

Tryk kan ikke altid stå alene

Skabertrang er mere end bare et trykkeri. Vi er et reklame- og kommunikationsbureau, og vi har vores egen dedikerede online-afdeling.

Se vores online vejledninger til at lave pdf-fil og overføre filer til os 


Klik på cirklerne herunder og læs mere

Spørg os, når du skal have noget trykt. Vi har stor ekspertise og hjælper dig frem til den optimale løsning. Jesper G. Nørgaard
Drifts- og Udviklingsdirektør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.