Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
T: 86 82 16 55
M: info@skabertrang.dk

Online

Hvordan er din tilstedeværelse og markedsføring på nettet? Lad vores specialister hjælpe dig på vej. Vores rådgivning er grundig og letforståelig, og vores absolutte styrke er, at vi altid ser din online-indsats i sammenhæng med din øvrige kommunikation.

Vi tilbyder websites og webshops, e-mail marketing, onlineannoncering, søgeordsoptimering og markedsføring på Facebook og sociale medier. Vi anvender effektive trends- og trackingværktøjer - og Skabertrang er naturligvis certificeret Google Partner.

Websitet er kernen i din onlinetilstedeværelse, så det skal designes og implementeres ordentligt. Ønsker du udvikling eller tilpasning af dit website fra ide til køreklar løsning, kan Skabertrang være din samarbejdspartener. Vores foretrukne platform er Dynamicweb, som er Danmarks største CMS og eCommerce-system. Dynamicweb er en driftssikker og avanceret løsning, og vores programmører er dedikeret denne platform.

Skabertrang - dit foretrukne webbureau i Silkeborg! 

Online kan ikke altid stå alene

Skabertrang er mere end bare online-markedsføring. Vi er både et reklame- og kommunikationsbureau, og vi har eget trykkeri.

Med online markedsføring er det let at måle effekten. Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget. Per Wollesen
Onlinechef

 

 

 

 

Online-cases

Klik på cirklerne herunder og læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skabertrang udsender nyhedsbrev 4-6 gange om året med inspiration til din markedsføring og nyheder fra bureauet og branchen.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig igen - men det tror vi ikke, at du får lyst til.