Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
online-2000px

Websites til forsyninger

Se vores webløsninger til forsyningsselskaber

Gå på opdagelse i de websites, vi har leveret til en række forsyningsselskaber samt en enkelt kommune.
Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om udvalgte løsninger eller kontakte de selskaber, vi har lavet løsningerne for.   

Samn Forsyning

Samn Forsyning

Website med selvbetjening

Besøg løsning
Silkeborg Forsyning

Silkeborg Forsyning

Webløsning fik grafisk makeover

Besøg løsning
Fredericia Kommune

Fredericia Kommune

Selvstændigt website til affald

Besøg løsning
Vesthimmerland Forsyning

Vesthimmerland Forsyning

Bygget på erfaring

Læs case
Favrskov forsyning

Favrskov forsyning

Website til affald og spildevand

Besøg løsning
Kerteminde Forsyning

Kerteminde Forsyning

Multiforsyningsselskab

Læs case
DIN Forsyning

DIN Forsyning

Website med avanceret funktionalitet

Læs case

Sådan arbejder vi med forsyningswebsites

Når en forsyning eller kommune betror os at arbejde med deres website, er det vigtigt for os at starte rigtigt. Vi begynder processen med en workshop, hvor vi sammen bygger en brugbar struktur til websitet. Skabertrang bidrager med erfaringer og best practice fra lignende løsninger, og forsyninger bidrager med indsigt i behovet hos kunderne og selve organisationen. Målet er i alle tilfælde at få skabt brugervenlige og æstetiske hjemmesider, der gør komplekse informationer forståelige og giver let adgang til selvbetjening for borgerne. 

Helt konkret har vi fokus på en række punkter:

Responsivt design

Flere og flere danskere benytter smartphones eller tablets som deres primære adgang til internettet.

Hos Skabertrang har vi i mange år arbejdet ud fra devisen ”mobile first”. Vi starter altid med at designe et website, som fungerer optimalt på smartphones og tablets, og bagefter ser vi på funktionaliteten på en PC. Vi vælger denne rækkefølge fordi, det sjældent er et problem at få et website til at fungere godt på den større skærm, uanset at den oprindeligt er designet til mobil. Derimod kan der være udfordringer, hvis man starter med at designe til PC, og derefter vil omsætte dette til mobil.

Derfor vil du opleve, at alle vores sites fungerer optimalt – uanset fra hvilken platform, du logger på. 

 

Nem integration af sms-service og nyhedsbreve

Mange forsyningsselskaber tilbyder sms-service og nyhedsbreve. Hos Skabertrang har vi stor erfaring med at integrere disse services i websitet. Dermed kan I nøjes med at indtaste disse informationer ét sted, hvorefter de automatisk distribueres via de øvrige kanaler.

 

Unikt design

Når du samarbejder med Skabertrang, får du ikke ”blot” et website, som er baseret på standardskabeloner, hvor det som regel er nødvendigt at indgå kompromisser.

Vi tager afsæt i netop jeres behov, profil og visuelle udtryk, og skræddersyr et unikt design, som præcist lever op til jeres ønsker.

Webtilgængelighed

Når du vælger Skabertrang som webleverandør, får du naturligvis et website, der lever op til de nyeste lovkrav om webtilgængelighed for handicappede – f.eks. at tekst og farvekontraster er designet rigtigt, at tastatur kan bruges til navigation, at tabeller og formularer er rigtigt opbygget osv.

 

Nem opdatering og vedligeholdelse

Vi ser ofte, at information (f.eks. kontaktinformation) går igen flere steder på et website. Vi sørger for, at sitet programmeres, så denne type informationer kun skal opdateres et sted – det gør det meget nemmere at vedligeholde sitet i hverdagen.

 

Fokus på selvbetjening

Der er to hovedårsager til, at intuitive selvbetjeningsløsninger er prioriteret højt hos de fleste forsyningsselskaber. Dels giver det et højt serviceniveau, når kunderne døgnet rundt har adgang til flest mulige informationer. Dels aflaster det kundeservicefunktionen, som kan koncentrere sig om de mere komplekse henvendelser.

Alle Skabertrangs løsninger har stor fokus på nem selvbetjening. Vi designer ofte et ”selvbetjeningsområde” på sitet, og samtidig sørger vi for, at der er nem adgang til selvbetjeningsområdet, når man bevæger sig rundt på sitet.

 

Vi tester og tester og tester – inden websitet går i luften

Inden et website frigives og går i luften, har det været igennem en meget omfattende testproces. Vi tester på gængse styresystemer og browsere – også i ældre versioner, ligesom vi både anvender mobil og pc i testene. Det er din sikkerhed for, at jeres site fungerer problemløst fra starten.

Vil du høre mere?

Kontakt os - vi hjælper hjertens gerne.   

Stig Kahr

Chefkonsulent

sk@skabertrang.dk / 46 98 16 35 / 40 56 44 08