Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
bureau-2000px

PIM

PIM står for Product Information Management.

PIM-systemer giver virksomheder mulighed for at samle, organisere og håndtere al produktinformation ét sted – og bruge den på tværs af forskellige kanaler og platforme.

Med PIM kan I altså nemt distribuere produktdata til interne og eksterne systemer.

Derved får jeres kunder og I som virksomhed et mere omfattende overblik, lettere adgang til opdaterede produktinformationer, som I kun skal vedligeholde ét sted. Produktdata kan bl.a. omfatte beskrivelser, billeder, specifikationer, priser og antal varer på lager.

Ved at have ensartet og altid aktuelt produktinformation, sikrer virksomheden kongruens og nøjagtighed på tværs af alle salgskanaler, såsom på eget og kundernes websites, apps og fysiske butikker.

 

Fordelene ved PIM

PIM er en investering. Men som tommelfingerregel kan det svare sig, når vi har at gøre med mange produkter, som bliver opdateret hyppigt og deles på tværs af kanaler.

For systemet kan øge produktiviteten i jeres virksomhed, da den er med til at automatisere processerne og reducere behovet for manuelt at indtaste og opdatere produktdata. Dette sparer medarbejderne for tid og reducerer risikoen for fejl.

Ved at have adgang til opdateret og korrekt produktinformation, kan jeres kunder være sikre på at modtage de rigtige oplysninger om jeres produkter. Det øger tilliden og forbedrer købsoplevelsen.

Et PIM-system hjælper også virksomheden med at tilpasse sig skiftende krav og markedstendenser. Det er nemlig nemmere at opdatere produktinformationen, tilføje nye produkter og tilpasse priser og tilbud ét sted i stedet for flere.

Virksomheden kan dermed agere hurtigere og opnå konkurrencefordele i de stadig oftere krævende og dynamiske brancher.

 

Mere information eller hjælp til PIM

PIM er drønsmart – men ikke gratis.

Hos Skabertrang kan vi rådgive jer om, hvorvidt det kan svare sig for jer at investere i et PIM-system. Og hjælpe jer hele vejen med implementeringen af integrationen, så I får succes med jeres nye løsning.

Vi tilbyder professionelle webløsninger med PIM – oftest i sammenhæng med Dynamicweb.

Kontakt os for at høre mere eller få et overslag og dernæst løsningsbeskrivelse på implementeringen med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

 

Vil du høre mere?

Kontakt os - vi hjælper hjertens gerne.   

Jesper G. Nørgaard

Direktør & partner

jgn@skabertrang.dk / 46 98 16 25 / 20 14 78 13