Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
bureau-2000px

Kampagner om affaldssortering

Med et nationalt mål om, at 50 % af alt husholdningsaffald skal genanvendes senest i 2022, er der ingen vej uden om yderligere affaldssortering. En af de nye fraktioner, der i høj grad skal bidrage til at nå målet, er madaffald, der kan anvendes til fremstilling af biogas. 

Udfordringen med at lære danskerne at sortere mad- og restaffald hver for sig, har Skabertrang opnået stor indsigt i, efter vi har hjulpet fem af vores forsyningskunder med opgaven. I alle tilfælde tager opgaven udgangspunkt i to ting: Dels hvordan der sorteres i forvejen, og dels de politiske beslutninger om sorteringen af madaffald.   

DIN Forsyning

DIN Forsyning

Gør miljøet glad-kampagne

Gør miljøet glad – sorter skrald og mad. Sådan lancerede DIN Forsyning en ny sorteringsordning. Skabertrang stod for hele kampagnen inkl. et kampagnesite, annoncer, bannere og folier på skraldebilerne.

Sammen med de 2-delte affaldsbeholdere fik hver husstand en specialdesignet konvolut med et brev, en let sorteringsguide, labels og en pixibog til børn, som hjalp borgerne godt i gang i Varde Kommune. I step 2 hjalp Skabertrang med tilpasset og sprogversioneret materiale til etagebyggeri.

Se mere
Herning kommune

Herning kommune

Kampagne til ny sortering

Herning Kommune tog et stort skridt på én gang med afhentning af 4 nye fraktioner ved husstanden på én gang: nemlig madaffald, metal, plast samt mad- og drikkekartoner.

Skabertrang begyndte med at designe det grafiske element i form af en animeret skraldemand og de to spande med fraktioner. Dette element var gennemgående i al kommunikation om den nye ordning. Der blev uddelt en køkkenspand, poser til madaffald og en grundig sorteringsvejledning. Derudover udarbejdede vi tæpper til de todelte skraldebiler.

Se mere
Esbjerg kommune

Esbjerg kommune

Ny madspand til alle

Esbjerg Kommune kontaktede Skabertrang, da alle husstande skulle have en ekstra spand – kun til madaffald. Samtidig blev tømning af restaffald ændret til hver anden uge. Først blev borgerne forberedt med et brev i e-Boks og et omslag til ugeavisen, som informerede om alt det nye samt valg af den rigtige størrelse spand.

Ved uddeling af den nye køkkenspand fik borgerne samtidig en folieret informationsfolder og en sorteringsguide. Derudover udformede vi bannere til genbrugspladsen samt tæpper til skraldebiler.

Se mere
Kerteminde Forsyning

Kerteminde Forsyning

Information med posten

For Kerteminde Forsyning var det vigtigt at kommunikere personligt til alle borgere i god tid. Her stod Skabertrang for hele processen med at klargøre informationsmateriale og breve, producere alle tryksager og få det distribueret til alle husstande.

Hver husstand modtog i alt 3 forsendelser: 1) Vi skal snart sortere madaffald, 2) Vælg din beholderstørrelse, 3) Sorteringsvejledning og guide. Smarte detaljer blev udtænkt, såsom sorteringsvejledning med faner og en vejledning som køleskabsmagnet.

Se mere
Fredericia Kommune

Fredericia Kommune

Fra have- til madaffald

I Fredericia var situationen, at borgernes to beholdere til henholdsvis restaffald og grønt affald blev erstattet af én todelt beholder til madaffald. Det var essentielt at få kommunikeret, at madaffald ikke er det samme som haveaffald – og at mange fik mindre plads til restaffald.

Skabertrang stod for kommunikation i alle faser af udrulningen. Fra hængere til de gamle beholdere, sorteringslabels til de nye beholdere samt velkomstpakke med folder, sorteringsvejledning og informationsbrev.

Se mere

Vil du høre mere?

Kontakt os - vi hjælper hjertens gerne.   

Stig Kahr

Chefkonsulent

sk@skabertrang.dk / 46 98 16 35 / 40 56 44 08