Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
bureau-2000px

Kampagner om affaldssortering

Med indførelsen af 10 fælles sorteringer for alle husstande er affaldssortering blevet et kendt ord for de fleste - og noget ingen slipper for at forholde sig til. I forsyningsselskaberne har de 10 nye fraktioner medført kæmpe omstillingsprojekter, og kommunikation til borgerne har været vigtig for at skabe forståelse og fremme den ønskede adfærd.

Hos Skabertrang har vi efterhånden hjulpet godt en håndfuld forsyninger og kommuner med at komme gennem udrulning af nye sorteringer. Vi har i hver enkelt forsyning bygget kampagnerne op om et "før - under - efter" udrulningen, sådan at vi i stedet for at servere al information på en gang i stedet afpasser kommunikationen efter, hvad borgerne har brug for at vide på det konkrete stadie.  

Selv om de 10 fraktioner nu er de samme, så er der brug for at skræddersy kampagnerne til de enkelte kommuner, fordi situationen er forskellig. Fx er det forskelligt, hvordan og hvor meget de sorterer i forvejen, og desuden hvilke boligtyper, der er i kommunen.

Herunder kan du få et lille indblik i nogle af de kampagner, vi har bidraget til. Mangler I stadig en del af udrulningen eller har andre tiltag i støbeskeen, der kræver information, så tøv ikke med at kontakte os.  

   

DIN Forsyning

DIN Forsyning

Gør miljøet glad-kampagne

Gør miljøet glad – sorter skrald og mad. Sådan lancerede DIN Forsyning en ny sorteringsordning. Skabertrang stod for hele kampagnen inkl. et kampagnesite, annoncer, bannere og folier på skraldebilerne.

Sammen med de 2-delte affaldsbeholdere fik hver husstand en specialdesignet konvolut med et brev, en let sorteringsguide, labels og en pixibog til børn, som hjalp borgerne godt i gang i Varde Kommune. I step 2 hjalp Skabertrang med tilpasset og sprogversioneret materiale til etagebyggeri.

Se mere
Herning kommune

Herning kommune

Kampagne til ny sortering

Herning Kommune tog et stort skridt på én gang med afhentning af 4 nye fraktioner ved husstanden på én gang: nemlig madaffald, metal, plast samt mad- og drikkekartoner.

Skabertrang begyndte med at designe det grafiske element i form af en animeret skraldemand og de to spande med fraktioner. Dette element var gennemgående i al kommunikation om den nye ordning. Der blev uddelt en køkkenspand, poser til madaffald og en grundig sorteringsvejledning. Derudover udarbejdede vi tæpper til de todelte skraldebiler.

Se mere
Esbjerg kommune

Esbjerg kommune

Ny madspand til alle

Esbjerg Kommune kontaktede Skabertrang, da alle husstande skulle have en ekstra spand – kun til madaffald. Samtidig blev tømning af restaffald ændret til hver anden uge. Først blev borgerne forberedt med et brev i e-Boks og et omslag til ugeavisen, som informerede om alt det nye samt valg af den rigtige størrelse spand.

Ved uddeling af den nye køkkenspand fik borgerne samtidig en folieret informationsfolder og en sorteringsguide. Derudover udformede vi bannere til genbrugspladsen samt tæpper til skraldebiler.

Se mere
Kerteminde Forsyning

Kerteminde Forsyning

Information med posten

For Kerteminde Forsyning var det vigtigt at kommunikere personligt til alle borgere i god tid. Her stod Skabertrang for hele processen med at klargøre informationsmateriale og breve, producere alle tryksager og få det distribueret til alle husstande.

Hver husstand modtog i alt 3 forsendelser: 1) Vi skal snart sortere madaffald, 2) Vælg din beholderstørrelse, 3) Sorteringsvejledning og guide. Smarte detaljer blev udtænkt, såsom sorteringsvejledning med faner og en vejledning som køleskabsmagnet.

Se mere
Fredericia Kommune

Fredericia Kommune

Fra have- til madaffald

I Fredericia var situationen, at borgernes to beholdere til henholdsvis restaffald og grønt affald blev erstattet af én todelt beholder til madaffald. Det var essentielt at få kommunikeret, at madaffald ikke er det samme som haveaffald – og at mange fik mindre plads til restaffald.

Skabertrang stod for kommunikation i alle faser af udrulningen. Fra hængere til de gamle beholdere, sorteringslabels til de nye beholdere samt velkomstpakke med folder, sorteringsvejledning og informationsbrev.

Se mere

Se videoen og få et indblik i vores arbejde

Vi bestræber os på at give dig en genvej til bedre kommunikationsløsninger.

Brug os og vores mangeårige erfaring og kom hutigere og mere effektivt i mål. 

Vil du høre mere?

Kontakt os - vi hjælper hjertens gerne.   

Stig Kahr

Chefkonsulent

sk@skabertrang.dk / 46 98 16 35 / 40 56 44 08