Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
bureau-2000px

Kampagneplanlægning

Kampagneplanlægning er en ydelse, som vores kunder ofte efterspørger hjælp til. I kampagner er der ofte mange penge på spil, og meget der skal gå op i en højere enhed - derfor er erfaring og planlægning helt essentielt. 

Vi hjælper med at udtænke, planlægge og eksekvere alle typer af kampagner – i et tæt samarbejde med vores kunder. Kampagnerne bliver til baseret på gennemtænkte koncepter og kreativt billede- eller film-materiale med blikfang. 

Timing og respekt for annonceringskronerne er essentiel i enhver succesfuld kampagne. Her hjælper vi med at træffe en beslutning om de rette kanaler og styrer selvfølgelig selve planlægningen.

Vores kunder spænder bredt – og derfor har vi erfaring med de mange typer af kunder og brancher. I Danmark og internationalt. Vores erfaring kommer vores kunder til gode, da de med fordel kan skyde genvej til bedre kommunikationsløsninger, f.eks. indenfor forsyningsområdet.

Uanset om jeres kampagne skal leve online, som trykt reklamemateriale eller som en stærk kombination, så står vi klar til at rådgive jer om mulighederne.

 

Strategi først – kampagneplan dernæst

En vellykket kampagne kræver mere end blot fængende budskaber eller kreative materialer med wow-effekt. Ved først at gøre os de strategiske overvejelser, sikrer vi, at budskaberne når ud til de rigtige målgrupper på det rigtige tidspunkt og gennem de rette kanaler.

Vores erfarne kommunikationsrådgivere/projektledere arbejder tæt sammen med jer for at forstå jeres målsætning samt jeres produkt, ydelse eller problemstilling. Dernæst udtænker og præsenterer vi jer for et skræddersyet forslag til netop jeres kampagne.

Denne del bliver typisk præsenteret på et overordnet niveau, så vi kan få jeres input og sammen lave en mere konkret plan for indhold, kanaler, timing, arbejdsfordeling og budgettet i jeres kampagne. Målet er, at alle skal have ro i maven,  når kampagnen først går i gang. 

 

Vores rådgivning spænder bredt

Mange af vores kunder har gavn af vores brede kompetencer og store erfaring. Sammen med jer gennemtænker vi hele kunderejsen, kontaktpunkter og sammenspillet mellem forskellige medieplatforme. Vi er med til at sikre optimal synergi mellem online annoncering, e-mailmarkedsføring og traditionelle medier som avis, POS-materialer mv. 

Hos Skabertrang findes der ingen prædefinerede ’kasser’ til vores kunder. Al vores vejledning tager udgangspunkt i jeres behov, specifikke målgrupper og branche.

Ved at holde os opdateret på de enkelte kommunikationsdiscipliner og bedste praksis i reklamebranchen, kan vi belyse jeres situation og hjælpe jer med at træffe velovervejede beslutninger.

Vores mål er at skabe kampagner, der skiller sig ud, engagerer jeres målgruppe og opnår de ønskede resultater.

Kontakt os i dag for at drøfte jeres næste kampagne.

 

Vil du høre mere?

Kontakt os - vi hjælper hjertens gerne.   

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

sve@skabertrang.dk / 46 98 15 92 / 60 10 95 25