Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
 • Alicja Beker
 • 10. januar 2024
Til oversigten

ActiveCampaign: Tampen brænder ...

Kold. Varmere. Tampen brænder!

Kan du huske legen fra din barndom? Husker du følelsen i maven, når du fandt den gemte genstand?

Den følelse vil du opleve igen med ActiveCampaign. ActiveCampaign hjælper nemlig med at vise, hvor tampen brænder - i form af varme leads.


 

Fordele med ActiveCampaign

ActiveCampaign er som sådan bare en tom skal. Men når dine kontakter er overført og aktiveret i platformen, er du i stand til at:

 • Sende generelle og ’personlige’ mails til kontakterne på din e-mail-liste.
   
 • Opsætte automatiske flows, så dine kontakter får den rette kommunikation på det rette tidspunkt – mens du sparer tid. Fra det månedlige nyhedsbrev til omfattende kampagner på x-antal mails.
   
 • Holde styr på og berige dine kundedata, da ActiveCampaign også er et CRM-system. Kontakterne kan figurere på overordnede lister og få et utal af tags (mærker), som muliggør forfinet segmentering.
   
 • Øge jeres salg. Da ActiveCampaign opsamler data på dine kontakter i løbet af brugerrejsen via interaktion med dit indhold – f.eks. på hjemmesiden, i e-mails og på de sociale medier - kan du afgøre, om et lead er iskoldt eller brandvarmt. Her kan en automatisk tilsendt notifikation varsle sælgeren i rette tid for at tage personlig kontakt.
   

Et fælles værktøj med værdi

En af de fornemmeste fordele er, at ActiveCampaign giver marketing- og salgsafdelingen et fælles overblik og adgang til de samme informationer – i realtid. Værktøjet måler nemlig alle kommunikations- og salgsindsatser, som I derved kan evaluere og over tid optimere.

ActiveCampaign muliggør altså, at I kan arbejde struktureret med jeres kundedatabase og leads og blive klogere på dem. Eneste krav er en e-mailadresse og et tilsagn om kontakt fra dine kunder eller leads.

Værktøjet er oplagt for B2B- og e-commerce-virksomheder, men også medlemsbaserede-organisationer, såsom NGO’er. ActiveCampaign kan nemt tilpasses forskellige typer af organisationer, produkter og services.
 

Klar til næste niveau?

Ønsker I mere end blot at udsende de månedlige one-size-fits-all-nyhedsbreve? Eller er I trætte af håndskrevne noter og diverse excel-ark på forskellige drev, der rummer information om jeres kunder? Så kan ActiveCampaign være noget for jer.

ActiveCampaign høster utallige roser i tests og bliver fremhævet som et konkurrencedygtigt alternativ til lignende, avancerede værktøjer, såsom HubSpot.
 

Skabertrang leger gerne med

Vi står klar til at hjælpe dig på din ActiveCampaign-rejse.

Første skridt er en uforpligtende snak med vores konsulent, som vurderer, om ActiveCampaign dækker jeres behov.

Hvis det er tilfældet, står vi klar til at facilitere en workshop, hvor vi afdækker din organisations målsætninger - sammen med dig og andre relevante interessenter. Dernæst er vi klar til at omsætte dem til automatiserede flows med jeres unikke kommunikationsindhold.

Vi hjælper selvfølgelig med at importere alle nuværende kontakter, gruppere dem i lister og lave de første mail-templates. Du og dine kollegaer bliver undervist i at bruge ActiveCampaign – og får support ved behov.

 

Vil du høre mere?

Kontakt Stig Kahr, hvis du gerne vil lege tampen brænder – eller er nysgerrig på at høre mere om ActiveCampaign.

Stig Kahr

Chefkonsulent

sk@skabertrang.dk / 46 98 16 35 / 40 56 44 08