Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

2care4

Avanceret dataflet til medicinalæsker

2care4 er en dansk virksomhed beliggende i Esbjerg, som arbejder med parallelimport og videresalg af medicinalprodukter inden for EU og EØS landene. 

Parallelimport af medicinalvarer betyder, at en virksomhed importerer original medicin fra lande, hvor medicinen sælges til lavere priser end i Danmark. Herefter bliver medicinen enten pakket om eller påsat en label med en dansk oversættelse. 

Det var netop ompakningen, som skabte forbindelsen mellem 2care4 og Skabertrang, fordi kunden vidste, at vi kunne håndtere variabel data i store mængder og lave en løsning, der var skræddersyet til deres behov.

Fra masse- til ordreproduktion

2care4 har hidtil været nødt til at trykke og producere deres æsker til ompakning i store mængder, for derefter at påsætte labels eller lave tiltryk med individuelle informationer i relation til den enkelte ordre.

Siuationen er, at 2care4 for har mange små ordrer, og deres behov var derfor meget klart: De ønskede kun at producere det bestilte antal æsker og at slippe for "dobbeltarbejde" i form af labels og tiltryk, hvilket blev en flaskehals i virksomheden.

I samarbejde med Skabertrang blev en ny løsning skabt: Ved hjælp af et avanceret dataflow, bliver de individuelle informationer nu påtrykt digitalt SAMTIDIG med tryk af æskens basislayout. Det betyder, at der kun er én arbejdsgang, og at 2care4 kun producerer æsker til de bestilte ordrer og undgår spild og lagerføring af æsker. Dermed kan 2care4 styre produktionen i Danmark og Polen på ordreniveau direkte fra deres ERP-system, hvilket sparer både håndtering, tid og lagerplads. 

Fuldautomatisk flow

Det digitale samtryk er kun muligt pga. et fuldautomatisk flow, der kan håndtere store mængder data. Vores setup modtager dels basislayout til æskerne og dels de individuelle data, der skal matches. Når de variable data til tusindvis af enheder er flettet ind, samles den færdige trykfil automatisk og returneres direkte til kundens produktionsenheder. Alle processer inkl. kontrol kører automatisk og kræver dermed ingen løbende håndtering for hver 2care4 eller Skabertrang.

ØNSKER DU OGSÅ en skræddersyet dataløsning?

Vi elsker at rådgive vores kunder, så de får den bedste løsning, der matcher deres behov.

Med vores erfaring i datahåndtering, automatisering og flows er der gode chancer for, at vi også kan hjælpe dig med en 100 % skræddersyet løsning.

Så kontakt Jesper Nørgaard på 46 98 16 25 eller jgn@skabertrang.dk.

Jesper G. Nørgaard

Direktør & partner

Jimmy Hartington

Udvikler & grafiker

Cases