Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Caseware

Global brand identitet tilpasset til dansk website

I starten af 2022 præsenterede Caseware International en ny brand identitet for deres afdelinger på verdensplan. Caseware Danmark stod derfor og manglede en samarbejdspartner i form af et webbureau, som kunne rulle den nye, modige identitet udover deres nuværende hjemmeside. 

Valget faldt på Skabertrang som samarbejdspartner, som hjalp med webdesign og udvikling af websitet.  

Webdesign tilpasset til Caseware Danmark

Skabertrang blev briefet om en stram world launch og fik efterfølgende tilsendt den nye designmanuel fra hovedkontoret. Dernæst gik vi i gang med at lave et webdesign, der efterlever både de internationale og lokale ønsker. 

Der blev lagt særligt fokus på at få personificeret og tilpasset designmanualen til Caseware Danmark. Både for at omfavne brugeren, og gøre det muligt for Caseware Danmark at spejle sig i den nye identitet. Da vi udarbejdede webdesignet, lå udfordringerne primært i at få designelementer, farvekoder og fonte til at spille sammen og gå op i en højere enhed. 

Slutproduktet blev taget godt imod af både Caseware International og ikke mindst Caseware Danmark, så vi kunne få programmeret løsningen til tiden. 

Service i højsæde på websitet

CaseWare leverer digitale løsninger, der med fokus på kvalitet, brugervenlighed og effektivitet tilbyder fremtidens værktøj til medarbejdere inden for revision og regnskab. Den nye hjemmeside byder derfor ikke blot på et nyt design, men også på en ny og modtagerorienteret præsentation af deres Cloud produkter og integrationsløsninger.

Da service er et tungt vægtende fokusområde hos Caseware Danmark, lavede vi tydelige call-to-actions på websitet i form af “Support” og “Book en demo”. Derudover kan brugerne nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål i den omfattende FAQ.

 

Se website løsningen
 

Efterfølgende samarbejde

Skabertrang og Caseware Danmark har efterfølgende haft et tæt samarbejde for at optimere og udbygge hjemmesiden yderligere. I takt med at Caseware har pålagt sig selv et så banebrydende layout, er løbende kontrol af websitet og til tider tilpasning af nye elementer nødvendig for at efterleve deres visuelle identitet.

Ønsker du også hjælp til dit nye website?

Kontakt Jesper G. Nørgaard på 46 98 16 25 eller jgn@skabertrang.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt website, som matcher jeres behov og ønsker.

 

Jesper G. Nørgaard

Direktør & partner

Jacob Nielsen

Art director & webdesigner

Louise Lindholt Andersen

Frontend udvikler

Cases