Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Esbjerg Kommune

Affaldssortering i børnehøjde

Det med affaldssortering kan være svært at forstå – især for børn – men Esbjerg Kommune har gjort det hele lidt lettere med deres nye formidlingsplancher.

Esbjerg kommune havde et ønske om at inddrage børnene mere i affaldssorteringen og gøre dem klogere på genanvendelse af de forskellige affaldstyper.

Kommunen søgte derfor hjælp hos Skabertang til at få designet og produceret forskellige plancher, som skulle skabe en mere visuel beskrivelse af sorteringsprocessen for de yngste.

Ideen bag plancherne var, at de skulle anvendes i forbindelse med rundvisning af skoleklasser på genbrugsstationerne og på den måde bidrage til forståelsen og vigtigheden af affaldssortering samt åbne op for samtale om emnet. Ligeledes skulle planchernes inspirere og informere de mange andre besøgende på pladsen.

Esbjergs Kommune havde ideen, og Skabertrang skabte indhold og stil

Resultatet blev dekorative og forklarende plancher trykt direkte på alu-sandwich-plader grundet deres høje holdbarhed og miljøhensyn.

De flotte plancher blev skabt i et samarbejde mellem Esbjerg Kommunes affaldsafdeling og Skabertrang. Her blev der sammen blev defineret målgrupper, bestemt temaer og udformet budskaber, som Skabertrang brugte til at skabe indholdet og stilen af de forskellige plancher.  

Skal vi hjælpe dig med nye plancher?

Har du brug for hjælp til formulering og design af dekorative og informative plancher - på din gebrugsplads eller andre steder, så kontakt Stig Kahr på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk.  

Stig Kahr

Chefkonsulent

Hanne Skjølstrup Mikkelsen

Kommunikationsrådgiver & online projektleder

Cases