Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Favrskov Forsyning

Nyt skilteprogram med piktogrammer

Favrskov Forsyning har udrullet et nyt skilteprogram til deres genbrugspladser. Skabertrang har designet de næsten 90 forskellige skilte, hvor det nye, fælles piktogramsystem fra Dansk Affaldsforening, KL og Miljøstyrelsen er indarbejdet.

DEN BEDSTE VEJLEDNING TIL BORGERNE

Erkendelsen hos Favrskov Forsyning var, at på en genbrugsplads kan piktogramsystemet ikke stå alene som vejledning til borgerne. Det skyldes både, at nogle fraktioner er meget komplekse, og at nogle piktogrammer er svære at afkode. Hvis skiltene skal hjælpe til bedre sortering, er der brug for yderligere illustration eller forklaring. Derfor lavede Skabertrang en løsning, som kombinerer piktogrammerne (der de kommende år vil blive mere udbredte) med tegninger og korte beskrivelser, som i situationen vejleder til at vælge den rigtige container.

SKILTENE ER EN SUCCES

Jonas Roland Pedersen fra Favrskov Forsyning fortæller:

Vi er meget glade for de nye skilte. Vores fornemmelse er klart, at kunderne er blevet bedre til at betjene sig selv og spørger mindre hos personalet end tidligere. Samtidig er sorteringen i nogle containere blevet bedre med mere rene fraktioner – også i et vist omfang på vores ubemandede genbrugsplads. Derfor er skiltene en succes, og samtidig pynter de på pladserne”.

Skiltedesignet tager afsæt i Farvskov Forsynings logo og farver, og understøtter derfor en klar branding af forsyningsselskabet.

BRUG FOR HJÆLP TIL BEDRE SKILTE?

Har du brug for bedre skiltning - på din gebrugsplads eller andre steder, så kontakt Stig Kahr på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk.  

Stig Kahr

Chefkonsulent

Hanne Skjølstrup Mikkelsen

Kommunikationsrådgiver & online projektleder

Cases