Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Hjemmeværnet

Online kampagne om aktiv førstehjælp

Hjemmeværnets medlemmer kan meget andet end at regulere trafik, flytte sandsække og øve sig i krig - de kan også redde liv. Det ville Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland gerne formidle og har derfor fået hjælp fra Skabertrang til at indsamle permissions til et online læringsforløb om førstehjælp.

FØRST DET GODE INDHOLD

Udgangspunktet for kampagnen var, at Hjemmeværnet ville dele ud af deres viden om førstehjælp og dermed hjælpe modtagerne til at kunne gribe aktivt ind i en uheldssituation. Hjemmeværnets egne eksperter i førstehjælp planlagde derfor fem konkrete uheldssituationer, som med hjælp fra Skabertrang og ISOfilm blev til fem instruerende film om førstehjælp. Filmene var det primære indhold i et online læringsforløb, som blev udsendt via et tilrettelagt mailflow.

PERMISSIONS OG KONKURRENCE

Skabertrangs opgave var herefter i samarbejde med Hjemmeværnet at skaffe tilmeldinger til læringsforløbet. Via en målrettet Facebook-kampagne blev midt- og vestjyder mødt af spørgsmålet om "Hvad gør du?" - ved trafikuheld, når børn kommer til skade eller en person får førstehjælp. De konkrete uheldssituationer gav god respons, og på 4 uger indsamlede Hjemmeværnet i Midt- og Vestjylland flere hundrede tilmeldinger til læringsforløbet. 

For at tiltrække så mange tilmeldinger som muligt, udloddede Hjemmeværnet en VIP-oplevelsesdag til en række af de tilmeldte, som hver kunne tage 4 personer med. VIP-dagen blev afholdt på Skive Kaserne, hvor omkring 50 deltagere lærte mere førstehjælp og fik lov at opleve lidt militær action. 

OMTALE I PRESSEN

Forud for VIP-arrangementet blev der udsendt en pressemeddelelse om kampagnen, og den lokale presse viste stor interesse for at omtale den succesfulde kampagne. VIP-dagen blev dækket af den lokale tv-station. Hjemmeværnet har på den måde fået udbytte af kampagnen på mange fronter: For det første mange tilmeldte til læringsforløb og nyhedsbrev, for det andet 50 meget begejstrede deltagere på VIP-dagen og for det tredje omtale i pressen, som når ud til en endnu større gruppe mennesker.  

VIL DU HAVE EN INTEGRERET ONLINE KAMPAGNE?

Kontakt Søren Vestergaard på 60 10 95 25 eller sve@skabertrang.dk, hvis du har interesse i en online kampagne eller brug for hjælp til at indsamle permissions.

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

Hanne Skjølstrup Mikkelsen

Kommunikationsrådgiver & online projektleder

Cases