Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Odense Idrætspark

NEM BILLET GÅR TIL FILMEN

"Vi skal spare."

Eeeej, tænkte vores konsulent Søren, da vores gode kunde informerede om de kommende planer.

En ærgerlig melding mundede dog ud i et superspændende projekt, der involverer et splinternyt, automatisk billetsystem i Odense Idrætsparks svømmehaller og skøjtehal – og en informativ film, der hjælper de odenseanske svømme- og skøjte-entusiaster.

BESPARELSER MED SMART BILLETSYSTEM

Odense Idrætspark har investeret i automatiske billetautomater og en digital løsning, som hedder NEM BILLET. Her kan brugerne købe billetter og betjene sig selv online, så snart de én gang har oprettet en personlig profil. F.eks. kan de nemt tjekke antal resterende klip og gyldighed på køb.  

Investeringen fører over tid massive besparelser med sig. Men også bonuseffekter på den korte bane i form af at udfase de fysiske klippekort samt selvbetjening og fuldt overblik, når brugeren ønsker det.  

Skabertrang blev valgt som sparringspartner og projektleder af marketingmaterialer, der hjælper brugerne til at benytte den nye løsning.  

INFORMATIV FILM HJÆLPER BRUGERNE

Det nye billetsystem er nemt at bruge. Men især de ældre brugere af Odense Idrætsparks haller bliver sat på en prøve under det første møde med billetsystemet. Derfor omfatter Skabertrangs løsning også infoflyers, plakater og vægdekorationer ved siden af billetautomaterne, der vejleder kort og præcist om fremgangsmåden.

Som supplement blev der udformet en kort instruktionsvideo, som er at se på hjemmesiden og på de sociale medier. Filmen fortæller om billetsystemet og de praktiske ting – såsom hvordan en brugerprofil bliver oprettet, og hvordan man bestiller og betaler for de forskellige typer af billetter, turkort og årskort.   

Skabertrang udformede storyboard, speak og skaffede medvirkende til filmen samt stod for at skyde og redigere filmen i henhold til feedback fra den tilfredse kunde.

Fat popcornbægeret, og se NEM BILLET filmen.

POSITIVT SAMARBEJDE OG FULD TILFREDSHED

Rune Bille, chef for Fritid og Folkeoplysning i Odense Kommune, udtaler:

”Vi har arbejdet med Skabertrang flere gange – og igen er vi tilfredse med deres indsats. Skabertrang er en lydhør, proaktiv og behagelig samarbejdspartner. De leverer løsninger som aftalt – endda til en fair pris. Det betyder meget for os. Vi følte os i trygge hænder igennem hele processen: fra vi modtog tilbuddet og storyboardet på filmen - til den færdigredigerede film blev uploadet på vores hjemmeside.”

BRUG FOR HJÆLP TL DINE BUDSKABER?

Kontakt Søren Vestergaard på 46 98 15 92 eller sve@skabertrang.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dine budskaber ud – uanset målgruppe og problemstilling.

 

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

Alicja Beker

Kommunikationsrådgiver & online projektleder

Cases