Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Pro Elteknik

SAMMENSPIL MELLEM MARKEDSFØRINGSSTRATEGI OG WEBSITE

Pro Elteknik, en toneangivende aktør inden for eltekniske løsninger, indledte et samarbejde med Skabertrang for at styrke deres markedsføringsstrategi og lancere et nyt website, der afspejler virksomhedens brede spektrum af leveranceområder og kompetencer til både privat og erhverv.

I tæt samarbejde med Pro Elteknik blev der udarbejdet en stærk markedsføringsstrategi. Fokus lå på at definere klare retningslinjer og budskaber, der skulle guide udviklingen af virksomhedens online identitet og kommunikation. Denne strategi blev nøglen til at skabe et nyt website med et målrettet digitalt brand.

En vigtig del af projektet var at skabe en brugerrejse med Pro Eltekniks specialisering som omdrejningspunkt. Det nye website blev designet med en intuitiv navigationsstruktur, der gør det let for besøgende at udforske og forstå virksomhedens brede kompetencer inden for elteknik. Skabertrangs webdesignere implementerede visuelle elementer og en generel brugerflade, der understreger professionel ekspertise og teknisk dygtighed.
 

Fleksibilitet med Umbraco

For at opnå nødvendig fleksibilitet valgte Skabertrang at programmere websitet i Umbraco. Denne beslutning tillod implementeringen af en skræddersyet backend-løsning, som giver mulighed for nem og effektiv opdatering af indhold.
 

Langvarigt samarbejde

Samarbejdet med Pro Elteknik og Skabertrang er langt fra slut. Fremadrettet vil fokus for samarbejdet være rettet mod kontinuerlig forbedring og udbygning af Pro Eltekniks digitale tilstedeværelse gennem websitet, online markedsføring og fysisk salgsmateriale.

Kontakt da Søren Vestergaard på 46 98 15 92 eller sve@skabertrang.dk,  hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt website eller markedsføringsstrategi, som matcher jeres behov og ønsker.

 

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

Christoffer Rosendahl Frede

Udvikler

Oliver Klausen

Online marketing koordinator

Cases