Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Samn Forsyning

Kreativt partnerskab med fokus på bæredygtighed

Hos Skabertrang har vi i mange år løst forskelligartede opgaver for mere end 15 forskellige forsyningsselskaber og kommuner. Dette inkluderer Samn Forsyning, der håndterer spildevandet i Odder og Horsens Kommune samt drikkevandet i en stor del af Horsens Kommune.  

Samarbejdet med Samn startede med udviklingen af et nyt website og er nu vokset til et tillidsfuldt partnerskab med løbende sparring, idéudvikling og flere projekter med fokus på bæredygtighed og engagement af Samns målgrupper. 

FRA NYT WEBSITE TIL VENDESPIL 

Vores rejse med Samn Forsyning begyndte i 2020 med ambitionen om at skabe et nyt, brugervenligt website med høj grad af selvbetjeningsmuligheder overfor borgerne.  

Det positive samarbejde med Samn Forsyning er blevet udvidet til at omfatte flere services omkring websitet og flere relaterede kommunikationsprojekter.  

Skabertrangs bredtfavnende team har gennem årene hjulpet kunden med produktion af grafik, tekstforfatning, undervisning i nye softwareprogrammer samt løbende rådgivning om f.eks. SEO og AI.  

Samarbejdet strækker sig nu også ud over de digitale rammer, da vi i forbindelse med FN’s internationale ’Vandets dag’ den 22. marts 2024 skulle skabe noget unikt sammen med kunden. Vi endte med at udtænke, designe og producere et flot og langtidsholdbart vendespil.  

LEG OG BÆREDYGTIGHED I ÉT PRODUKT 

Vandets dag har til formål at øge opmærksomheden og udbrede viden om vand og spildevand til fordel for miljøet og borgerne. I tæt samarbejde med kunden valgte vi at udarbejde et van(d)vittigt og lærerigt vendespil, som med billeder og tekst giver et indblik i, hvad det kræver at sikre godt vand, samt hvilken rolle Samn Forsyning spiller i dette – en rolle, der for mange er usynlig.    

Vi ønskede at skabe et kreativt og langtidsholdbart produkt, som var relevant på dagen, men også efterfølgende kunne skabe værdi, så bæredygtighed er en integreret del af produktet. Valget faldt på et vendespil, pakket ind i en flot æske med sleeve og et flot følgeskriv, der giver en god introduktion til vendespillet og positivt bidrager til Samn Forsynings branding.  

Vendespillet henvender sig både til børn og voksne, og tanken er, at vi på en legende måde kombinerer viden, hygge og samvær for derigennem at skabe positive adfærdsændringer hos målgruppen.

Læs mere om Vandets dag, og download vendespillet på Samn Forsynings hjemmeside: https://www.samn.dk/videnom/vandetsdag-1

ØNSKER DU OGSÅ HJÆLP TIL DIN KOMMUNIKATION? 

Kontakt Søren på 46 98 15 92 eller sve@skabertrang.dk for sparring om, hvordan Skabertrang kan løfte dit projekt.  

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

Helle Lodal

Grafisk rådgiver & projektleder

Cases