Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Vesthimmerlands Forsyning

En unik website løsning

Vesthimmerlands Forsyning blev etableret i 2018 efter af Renovest og Vesthimmerlands Vand blev fusioneret. Der opstod hurtigt et behov for nyt website – dels fordi det gamle var utidssvarende i hele sin opbygning, dels på grund af nyt navn og ny grafisk profil, og dels fordi der var behov for at rumme flere ydelser og informationer.

Der er blev indhentet flere tilbud, og Skabertrang blev valgt – bla. pga. det indgående kendskab til hele forsyningsområdet og den store erfaring fra udvikling af websites til andre forsyningsselskaber.

Brugervenlighed og selvbetjening i fokus

Enkelthed og intuitiv navigation var målet. Det var højt prioriteret, at borgeren let skal kunne navigere rundt på sitet og få hurtige svar på spørgsmål uden at skulle kontakte forsyningsselskabet. Gennem selvbetjeningsfunktion ”MIN SIDE” er dette muligt. Her er der skabt overskuelighed ved at samle relevant information for borgeren ét sted, som der linkes ind til fra mange andre steder på sitet. Ligeledes har fold-ud menuerne skabt overblik over Vesthimmerlands Forsynings tre forskellige forsyningsområder.

Samarbejde fra start til slut

Hos Vesthimmerlands Forsyning havde man ikke den store erfaring med udvikling af websites. Derfor startede samarbejdet med workshops, hvorefter en mere detaljeret kravsspecifikation kunne udarbejdes. Med afsæt heri udviklede Skabertrang et helt unikt webdesign, hvor funktionaliteten var prioriteret ud fra kravsspecifikationen.

Skabertrang har ligeledes hjulpet med rådgivning og vejledning gennem hele processen og frem til lanceringen af det nye website.

Det siger Vesthimmerlands Forsyning selv om samarbejdet

Lene Skjærbæk Røge, Kommunikationsmedarbejder hos Vesthimmerlands Forsyning, fortæller..

”Meget hurtigt i tilbudsfasen så det ud til, at Skabertrang og Vesthimmerlands Forsyning var det helt rigtige match. Vi oplevede lynhurtigt en stor erfaring fra Skabertrangs side, både i forhold til projektledelse, designere og programmører – og det giver bare en kæmpe tryghed, når man skal i gang med et så omfattende et projekt.

Skabertrang har til fulde, med et meget kompetent hold, indfriet vores forventninger.”

Ønsker du også en ny website løsning?

Så kontakt Stig Kahr på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk, og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed eller forsyningsselskab. 

 

Stig Kahr

Chefkonsulent

Suzi Louring

Onlinechef

Cases