Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Specialist i kommunikation på forsyningsområdet

iMac viser Din Forsynings flotte hjemmeside

Forsyningsselskaber og kommuner står konstant med store kommunikationsopgaver, fordi innovation og ny lovgivning skaber nye vilkår for deres kunder. Affaldssortering, grøn fjernvarme og separatkloakering er blot nogle af de tiltag, der skal formidles til borgerne - vel at mærke alle borgere! 

Kampagner, websites og skilte til forsyningsselskaber

Skabertrang arbejder sammen med over 15 forskellige forsyningsselskaber og kommunale forsyninger om alt fra udvikling af websites til kampagner og produktion af skilte og labels. Forsyningsområdet har i mange år været et stærkt fokusområde for Skabertrang, og særligt indenfor affald og genbrug har vi en stor indsigt. Vi følger udviklingen i branchen, er en del af det faglige netværk og er opdateret på best practice og ny lovgivning på området. 

Læs mere om vores specialer herunder og på de næste sider.

Se alle forsyningskunder

Websites til forsyningsselskaber

En komplet webløsning til et forsyningsselskab, der håndterer både vand, varme, spildevand og affald, er aldrig helt enkel - men sådan skal det gerne se ud!  Det er kort fortalt den udfordring, vi hos Skabertrang har fået lov at løse for en række forsyningsselskaber - og vi er stolte af de løsninger, der nu kommer både borgere og medarbejdere i forsyningerne til gavn.

Websites til forsyninger rummer typisk store mængder information og en masse funktionalitet, som selskaberne ønsker at stille til rådighed for deres kunder. Vores opgave er at få det serveret, så forsyningskunderne møder et let tilgængeligt og intuitivt website, hvor de nemt kan få svar på deres spørgsmål. 

Klik videre og vurder selv, hvordan vi har løst opgaven for indtil videre syv forsyninger og kommuner. Her kan du også læse mere om, hvordan vi griber opgaven an, og hvorfor vi kalder os for specialister på området.

Læs mere:

Webløsninger til forsyninger

Kampagner om genbrug og affald

Sammen med vores kunder har vi stået bag en række effektive kampagner, der alle har haft til formål at løse konkrete problemstillinger. Vores løsninger er altid baseret både på en stor faglig viden samt indsigt i målgruppen.

Vores udgangspunkt er måske ikke så opmuntrende, men ikke desto mindre realistisk og nødvendigt: Affald - og forsyning i øvrigt - er lavinteresse for langt de fleste mennesker! Derfor er vores mantra, at vi med enkle og tydelige anvisninger skal gøre det så nemt for borgerne som muligt at gøre det rigtige. Det gælder ikke mindst ved affaldssortering, hvor de nye krav til sortering kræver en indsats fra den enkelte. 

I mange kommuner foregår udrulningen af affaldsbeholdere i to step: Først husstande med egen beholder og dernæst etagebyggeri, boligforeninger mv. Sidstnævnte er ofte en vanskelig opgave pga. distribution af materiale, sprogbarrierer og lav interesse for sortering. Skabertrang har stor erfaring med denne del og kan bidrage med sparring og versioneret materiale.

Står du overfor en større udrulning af nye sorteringer eller skraldespande, så tag et kig på vores tidligere løsninger, og læs om vores erfaringer med netop den type kampagner.

Læs mere: 

Kampagner om affald og genbrug

Skilte til genbrugspladser og affaldsbeholdere

Når det gælder affald og genbrug, er der et stort behov for, at kommunikationen ikke kun er digital. Skilte på genbrugspladsen, sorteringsvejledning til skraldespanden, streamer på skraldebilen og en påmindelse fra skraldemanden er eksempler på formidling i fysisk form. 

Skilte til genbrugspladser

Skabertrang har efterhånden stået for at udvikle komplette skilteprogrammer til genbrugspladserne i en håndfuld kommuner. Udgangspunktet er, at det både skal være let for borgerne at vælge den rigtige container, og at det skal være fleksibelt for de ansvarlige på genbrugspladsen at flytte og ændre på skiltningen. 

Labels, hængere, streamere mv.

Når det gælder affaldshåndtering hylder vi princippet om, at kommunikation skal være til stede, der hvor det er relevant. Når borgerne skal sortere affald derhjemme, er det derfor vigtigt med tydelig anvisning og vejledning direkte på spandene. Hos Skabertrang er vi specialister i at udforme og producere klistermærker med piktogrammer og sorteringsvejledninger til affaldsbeholderne. Derudover udnytter vi også muligheden for budskaber på skraldebilens langsider samt "hængere" på skraldespanden, som skraldemanden kan bruge til diverse påmindelser om sortering og afhentning. 

Læs mere:

Skiltning og vejledninger til affald

 

Vil du have et forspring?

Hvis du kunne tænke dig at trække på Skabertrangs erfaringer med forsyningsområdet og få gavn af vores samarbejde med andre forsyninger, så vil vi meget gerne invitere dig med i fællesskabet. Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi evt. kan hjælpe jer med.
 

Stig Kahr

Chefkonsulent

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

Cases