Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Specialist i kommunikation på forsyningsområdet

iMac viser Din Forsynings flotte hjemmeside

 

Kampagner, websites, film og skilte til forsyningsselskaber

Forsyningsselskaber og kommuner står konstant med store kommunikationsopgaver, fordi innovation og ny lovgivning skaber nye vilkår for deres kunder. Affaldssortering, grøn fjernvarme og separatkloakering er blot nogle af de tiltag, der skal formidles til borgerne - vel at mærke alle borgere! 

Forsyningsområdet har i mange år været et stærkt fokusområde for Skabertrang, og vi arbejder løbende sammen med 10-15 forskellige forsyningsselskaber og kommunale forsyninger om alt fra udvikling af websites til kampagner og produktion af skilte og animerede videoer. 

Særligt indenfor affald og genbrug har vi en stor indsigt. Her f'ølger vi nøje udviklingen i branchen, er en del af det faglige netværk og er opdateret på best practice og ny lovgivning på området. 

Herunder kan du læse mere om, hvad Skabertrang kan hjælpe med og se eksempler på vores løsninger.
 

En komplet webløsning til et forsyningsselskab, der håndterer både vand, varme, spildevand og affald, er aldrig helt enkel - men sådan skal det gerne se ud! 

Det er kort fortalt den udfordring, vi hos Skabertrang har fået lov at løse for en række forsyningsselskaber - og vi er stolte af de løsninger, der nu kommer både borgere og medarbejdere i forsyningerne til gavn.

Klik videre og vurder selv, hvordan vi har løst opgaven for adskillige forsyninger og kommuner.

Her kan du også læse mere om, hvordan vi griber opgaven an, og hvorfor vi kalder os for specialister på området.

Læs mere og se eksempler:

Webløsninger til forsyninger

 

Med indførelsen af 10 fælles sorteringer for alle husstande er mange i de senere år blevet mere opmærksomme på sortering og håndtering af affald. Men alligevel: Affaldssortering er stadig lavinteresse for langt de fleste mennesker. 

Hos Skabertrang har vi derfor det mantra, at vi med enkle og tydelige anvisninger skal gøre det så nemt for borgerne som muligt at gøre det rigtige. Det er den indsigt, vores kampagner om affaldssortering er bygget op om. 

Sammen med vores kunder har vi gennem 10 år stået bag en række effektive kampagner, der alle har haft til formål at løse konkrete problemstillinger. Står du overfor en større udrulning af nye sorteringer eller skraldespande, så tag et kig på vores tidligere løsninger. Og læs om vores erfaringer med netop den type kampagner.

Kampagner om affald og genbrug

 

Når det gælder affald og genbrug, er der et stort behov for, at kommunikationen ikke kun er digital.

Skilte på genbrugspladsen, sorteringsvejledning til skraldespanden, streamer på skraldebilen og en påmindelse fra skraldemanden er eksempler på formidling i fysisk form. 

 

Skilte til genbrugspladser

Skabertrang har efterhånden stået for at udvikle komplette skilteprogrammer til genbrugspladserne i en håndfuld kommuner. Udgangspunktet er, at det både skal være let for borgerne at vælge den rigtige container, og at det skal være fleksibelt for de ansvarlige på genbrugspladsen at flytte og ændre på skiltningen. 

 

Labels, hængere, streamere mv.

Når det gælder affaldshåndtering hylder vi princippet om, at kommunikation skal være til stede, der hvor det er relevant.

Når borgerne skal sortere affald derhjemme, er det derfor vigtigt med tydelig anvisning og vejledning direkte på spandene.

Hos Skabertrang er vi specialister i at udforme og producere klistermærker med piktogrammer og sorteringsvejledninger til affaldsbeholderne.

Derudover udnytter vi også muligheden for budskaber på skraldebilens langsider samt "hængere" på skraldespanden, som skraldemanden kan bruge til diverse påmindelser om sortering og afhentning. 

Læs mere og eksempler:

Skiltning og vejledninger til affald

Ofte er budskaber fra en forsyning lidt komplicerede, og mange synes hurtigt, at det bliver for teknisk. Derfor benytter vi hos Skabertrang ofte illustraitioner både som billedmateriale og som film eller video. 

Animerede videoer har et helt særligt potentiale ift. at forklare og fomidle de vanskelige budskaber. Nu har vi efterhånden stået bag en række små animationsfilm, som vi gerne vil vise frem.

Lad dig inspirere og giv endelig lyd, hvis du tror, at vi kan hjælpe dig. 

Læs mere og se eksempler: 

Film og video til forsyninger

 

Vil du have et forspring?

Hvis du kunne tænke dig at trække på Skabertrangs erfaringer med forsyningsområdet og få gavn af vores samarbejde med andre forsyninger, så vil vi meget gerne invitere dig med i fællesskabet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe jer med.
 

Stig Kahr

Chefkonsulent

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

Jesper G. Nørgaard

Direktør & partner

Cases