Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
online-2000px

Film og video til forsyninger

Animerede film til forsyningsselskaber

Lad os være ærlige: Det er ikke altid nemt at forstå, hvad forsyningsselskaber arbejder med - og desuden er kloakker og affald ikke det, befolkningen synes er mest interessant.  

Film og video er ofte et godt format til at lette formidlingen af de vanskelige budskaber - og måske gøre det lidt mere interessant. Hos Skabertrang har vi sammen med vores kunder udarbejdet flere animerede film, som prøver kræfter med denne udfordring. 

Se vores eksempler herunder og lad os høre fra dig, hvis du selv sidder med andre eller lignende budskaber, der har svært ved at komme ud over rampen.  

 

Assens Forsyning - Separatkloakering

I Assens Kommune står forsyning og fjernvarmeselskab i den situation, at der både skal separatkloakeres og graves fjernvarmerør ned i det samme område - i ca. samme tidsrum.

Skabertrang fik til opgave at forklare, hvorfor de to gravearbejder ikke kunne udføres samtidig. Det kom der en film ud af, hvor vi benytter forskellige grafiske virkemidler til at illustrere forskellen på de to processer. Samtidig benytter vi lejligheden til at kommunikere positivt om det, der kommer til at ske - og på forhånd sige undskyld for det besvær, borgerne vil opleve. 

Filmen bliver vist på Assens Forsynings hjemmeside

 


 

Ikast-Brande Kommune - Sortering af affald

I Ikast-Brande Kommune har borgerne i mange år frasorteret deres madaffald som Grønt affald, og kommunen var derfor på forkant med udviklingen, da de 10 nye sorteringer så dagens lys. 

Selvom selve opdelingen af affald var kendt for borgerne, havde Ikast-Brande Kommune behov for at forklare både nye og nuværende borgere i kommunen, hvordan affaldet bliver håndteret, efter det er landet i skraldespanden. 

Den udfordring fik Skabertrang lov at hjælpe med i form af denne film, der viser affaldets vej fra skraldespand til nyttige ressourcer. 

 


 

Din Forsyning - Biografspot

Da DIN Forsyning i Varde introducerede den nyeste sortering i 10 fraktioner, blev borgerne præsenteret for flere forskellige nye ordninger. For at udbrede dette budskab til så mange som muligt, rykkede DIN Forsyning også ind i biografen med et spot, der hurtigt og enkelt viser, hvad der kommer til at ske.

Skabertrang står bag biografspottet, som er lavet ud fra de illustrationer, der i forvejen er gennemgående på alt informationsmateriale.

 

 


 

Din Forsyning - Film om de 10 fraktioner

Da de sidste af de 10 nye fraktioner skulle rulles ud i DIN Forsynings område, havde meget af informationsmaterialet fokus på "det nye" - som det f.eks. ses i biografspottet herover. 

Forsyningen så samtidig et behov for en samlet kommunikation om alle 10 sorteringer, så borgerne på ét sted kan finde information om, hvilke typer affald, der må komme i de enkelte beholdere.

Til det formål fik Skabertrang til opgave at udarbejde 10 små film om sortering. Igen tog vi udgangspunkt i eksisterende illustrationer, dels for at skabe genkendelse og for at kunne producere filmene ud fra det planlagte budget.

Alle videoerne kan ses på kampagnesitet meresortering.dk 

Vil du høre mere?

Kontakt os - vi hjælper hjertens gerne.   

Stig Kahr

Chefkonsulent

sk@skabertrang.dk / 46 98 16 35 / 40 56 44 08