Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Natur Drogeriet

Brugervenlig B2B webshop med PIM

Natur Drogeriet har siden 1945 produceret og solgt helseprodukter og kosttilskud til hele familien. I dag tilbyder virksomheden et bredt udvalg af naturmidler som urter, fødevarer, kosttilskud, te, sæber og salver.

Med sine 1200 forskellige varenumre har Natur Drogeriet Danmarks største sortiment af helsekoster og naturlægemidler, som virksomheden sælger til udvalgte detailbutikker i over 60 forskellige lande.

Natur Drogeriet var udfordret med deres nuværende website og webshop, som ikke længere kunne dække deres behov. Virksomheden ønskede en ny løsning, som kunne håndtere kompleksiteten af de mange produkter og forskellige kunder – og valgte Skabertrang til at levere denne løsning.

Skabertrang kunne tilbyde erfaring og kompetencer som certificeret Premium Dynamicweb partner og kunne ligeledes tilbyde Natur Drogeriet en proces bygget på tillid og en villighed til at ”lægge hånden på kogepladen” i forbindelse med pris og kravspecifikation.

Et funktionelt og visuelt løft

Resultatet blev en ny brugervenlig B2B webshop med intuitiv betjening.

Natur Drogeriets kunder tilbydes en mere simpel indkøbsproces og har nu mulighed for at se personlige rabatter og specialpriser via live-integration mellem Natur Drogeriets ERP-system og webshoppen.

Gennem det nye website skabte Skabertrang et nyt univers med et mere moderne og tidsvarende udtryk, som tager udgangspunkt i Natur Drogeriets DNA. Fokus var på naturlig sundhed, velvære og produkternes egenskaber.  

En meget enkel og entydig navigation skaber overblik over hjemmesidens indhold, og med nye piktogrammer er det blevet muligt at præsentere Natur Drogeriets mange produkter, ikke kun ud fra produktkategori, men også ud fra de funktioner og egenskaber som de forskellige produkter besidder.

Integreret system med Dynamicweb PIM

Den nye webshop løsning indeholder Dynamicweb PIM, som integrerer Natur Drogeriets nuværende ERP-systemer med den nye platform og skaber et samlingspunkt for virksomhedens store mængde data.

Med Dynamicweb PIM bliver Natur Drogeriets produktinformation samlet, beriget og effektivt distribueret til de relevante kanaler på webshoppen. PIM-systemet effektiviserer således Natur Drogeriets interne processer og gør det hurtigere og lettere at få den relevant information om virksomhedens mange varenumre til bl.a. større produktkataloger eller unikke prislister.

Se website løsningen

Skal vi også hjælpe dig til en optimeret webshop

Har du brug for en brugervenlig og moderne webshop eller website? Så kontakt Søren Vestergaard på 46 98 15 92 eller sve@skabertrang.dk

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

Jesper G. Nørgaard

Direktør & partner

Cases