Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Birch Ejendomme

Informativt website med fokus på brugeroplevelsen

Birch Ejendomme har igennem 10 år beriget de danske byer med lejeboliger i form af lejligheder og rækkehuse. Deres kvalitetslejemål er primært centeret i Jylland, men den store succes har også ført til udvidelser af projektbyggerierne til bl.a. Holbæk på Sjælland.

Med det store udvalg af lejemål har Birch Ejendomme brug for en stærk digital portal i form af et website, der kan informere og visualisere lejeboligerne til målgruppen.

WORKSHOP DEFINERER "KUNDEREJSEN" 

Birch Ejendomme valgte Buchs og Skabertrang til stå for opgaven, og projektet startede med en "kunderejse-workshop", der skulle definere den ønskede brugeroplevelse på det kommende website. Det blev bl.a. besluttet, at en filtreringsfunktion, et simpelt design og en stærk navigation var blandt de højste ønsker for de boligsøgende.

På sitet er det muligt at søge bredt blandt alle boliger ud fra både område, pris, m2, etage og meget mere, og det er let af se, hvilke lejligligheder, der er ledige. Boligsøgende kan også gå direkte til et specifikt bebygget område, hvor de kan læse en beskrivelse, se status på ledige boliger og tilmelde sig en interesseliste.

LET AT VEDLIGEHOLDE 

Birch Ejendomme endte med et website, der stod stærkt blandt konkurrenterne, både i kraft design, simple funktioner og en høj overskuelighed, som styrker brugerrejsen rundt på sitet. 

Som en meget vigtig del af løsningen, har Birch Ejendomme samtidig fået en backend-løsning, der er let at anvende for de mange medarbejdere, der hver dag bruger sitet. Hver bolig opdateres kun ét sted, og det er hurtigt at opdatere og tilpasse information om de dynamiske lejemål.

Se websitet på birchejendomme.dk

HJÆLP TIL ET STÆRKT OG FUNKTIONELT SITE?

Kontakt Jesper G. Nørgaard på 46 98 16 25 eller jgn@skabertrang.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en kommunikationsløsning, der matcher netop jeres behov.

 

 

Jesper G. Nørgaard

Direktør & partner

Christoffer Rosendahl Frede

Udvikler

Cases