Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

FSR - Danske revisorer

ET SIMPELT MEDLEMSSYSTEM

Som medlemsorganisation for revisorer er det vigtigt at tilbyde let tilgængeligt og relevant indhold, så deres medlemmer får skabt mere tid til værdifuldt arbejde.

FSR – danske revisorer ønskede at styrke medlemsfunktionerne på deres site og samtidig lette deres egen kontrol over indholdet. Det ønske krævede et helt nyt system, og efter mange års samarbejde valgte FSR Skabertrang som partner til projektet.

Et designløft med brugervenlighed for øje

Med et højt medlemstal blandt danske revisorer var FSR's ambition med en ny webløsing både at gøre hjemmesiden let tilgængelig og brugervenlig for medlemmerne, og samtidig at automatisere nogle af de processorer, organisationen selv sidder med i dagligdagen.

FSR ville også gerne skabe et bedre overblik over obligatoriske efteruddannelser og kurser, som kan skabe værdi for deres medlemmer. Løsningen blev et nyt coporate website, som er bygget i Dynamicweb og imødekommer både medlemmernes og organsisationens ønsker om et mere simpelt system. 

Værdiskabende løsning med let tilgængeligt indhold

Gennem Dynamicweb blev sitet gjort brugervenligt for FSR, så de nemt kunne oprette nyt og spændende indhold til deres medlemmer. Deres gamle nyhedsbrevsystem blev udskiftet og opdateret til en automatiseret Activecampaign-løsning, der gør det lettere at dele viden på tværs af branchen.

For medlemmerne er sitet en hjælp til at tilgå deres egen information via et login, hvor de kan registrere obligatorisk efteruddannelse (OE timer) og tilmelde sig nye kurser ved hjælp af E-commerce. Samtidig muliggør løsningen, at man kan tilgå udvalgt indhold i form af gated content.

Med et designløft og et nyt site blev der skabt en dyb integration til FSR's økonomisystem og en "single sign-on" mulighed, der giver let adgang på tværs af systemerne. Med andre for fik FSR et helstøbt system, hvor alle dele spiller sammen.

Se website løsningen

DET SIGER FSR - DANSKE REVISORER

Samarbejdet har ikke kun løst de udfordringer, FSR kendte på forhånd. Den nye løsning har ifølge organisationen selv virket bedre end forventet og hjælper nu deres daglige support, gør det nemmere at opdatere personmedlemsdata, samt oprette artikler der skaber værdi for deres brugere.

HJÆLP TIL EN AUTOMATISERET LØSNING?

Kontakt Jesper G. Nørgaard på 46 98 16 25 eller jgn@skabertrang.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en kommunikationsløsning, der matcher netop jeres behov.

 

Jesper G. Nørgaard

Direktør & partner

Claus Kølbæk

Udvikler

Cases