Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Kerteminde Forsyning

Selvbetjening på alle platforme

Kerteminde Forsyning er et multiforsyningsselskab, der står for både vand, varme, spildevand og affald i Kerteminde Kommune.​ Selskabet har derfor en omfattende mængde information. Kombineret med brugere, der har vidt forskellige behov og forudsætninger, stiller det store krav til en enkel og entydig navigation. Det skal være let for alle finde informationer, uanset om det sker via computer, tablet eller mobil.

Let selvbetjening og høj sikkerhed

Effektiv selvbetjening har en høj prioritet på websitet. Alle selvbetjeningsmuligheder er let tilgængelige – og lette at vedligeholde for Kerteminde Forsyning. Websitet er lavet i Dynamicweb CMS og bygget op, så alt indhold og funktioner kun skal opdateres ét sted. Aktuelle driftsforstyrrelser - både de planlagte og de akutte - er synlige på forsiden, og opdateres automatisk via en integration med forsyningens SMS-tjeneste.

Samtidig er sikkerheden prioriteret højt. Ved f.eks. en alvorlig drikkevandsforurening kan forsyningen placere et markant akut-banner på alle sider. En skalerbar serverløsning sikrer mod systemnedbrud som følge af ekstraordinær trafik på websitet i forbindelse med akutte hændelser eller måleraflæsning.

Fold-ud menuer skaber overblik

En helt enkel menu opdelt i de fire forsyningsområder og med kun to niveauer skaber ro, og gør det overskueligt for kunderne at vælge den rigtige indgang. Den flade struktur skaber et godt overblik. På mange undersider er der anvendt fold-ud menuer, hvor indhold klikkes frem og væk på samme side – uden at en ny side skal loades. Resultatet er hurtig navigation i en stor informationsmængde. 

Det siger Kerteminde Forsyning om samarbejdet

"Da Kerteminde Forsyning skulle vælge udbyder af ny hjemmeside, var Skabertrangs oplæg klart det mest transparente og anskuelige. Det sparer megen tid, at rammer og designudkast er klart sat op og matcher vores krav 1:1. På det nye website har vi taget et kvantespring i forhold til det gamle. Det gælder både usability og æstetik. Jeg oplever Skabertrang som en nærværende og udviklingsorienteret samarbejdspartner. " 
Martin D. Knudsen, Kommunikationsmedarbejder, Kerteminde Forsyning

Se website løsningen

Brug for hjælp til et optimeret website?

Kontakt Stig Kahr på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med et nyt website. 

Stig Kahr

Chefkonsulent

Hanne Skjølstrup Mikkelsen

Kommunikationsrådgiver & online projektleder

Cases