Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
bureau-2000px

Brugervenlighed (UX)

Hos Skabertrang elsker vi opgaver relateret til websites.

Et brugervenligt website, hjælper dine brugere til hurtigt at finde den information de søger og hermed give den bedst mulige oplevelse.

Med udgangspunkt i brugervenlighed (UX/user experience) kan vi optimere dit website, så dine brugere ikke farer vild eller går til konkurrenten.

Overskuelig, intuitivt og inkluderende på alle enheder

Brugervenlighed på dit website, består af flere elementer og herunder gennemgår vi de vigtigste.

En god menustruktur er en stor del af et brugervenligt design. Menustrukturen skal være overskuelig ogintuitiv, så dine brugere nemt kan finde rundt. Indhold skal placeres logisk for at være nemt at interagere med, så en søgefunktion i teorien er unødvendig.

Ved at indsætte en brødkrummesti, giver du dine brugere adgang til hurtigt at få overblik og navigere rundt på websitet.

En effektiv søgefunktion gør det nemt for brugeren at finde den information de ønsker, uden at skulle tænke på hvor det logisk er placeret på siden.

Webtilgængelighed er for offentlige myndigheders og offentlige organers websites et lovkrav, så websitet også er inkluderende for personer med funktionsnedsættelser og handikap.

Uanset om dine brugere besøger dit website via mobil, tablet eller desktop, bør dit website tilpasse sig alle enheder. Dette kræver et responsivt design.

For at skabe den bedste brugeroplevelse, er det vigtigt at sætte sig i målgruppens sted og behov. For en god brugeroplevelse skaber tilfredshed, øger chancen for konverteringer og får besøgende til at vende tilbage. En gennemtænkt brugeroplevelse, skræddersyet til jeres målgrupper, giver jer altså en stærk konkurrencefordel.

For at opsummere de vigtigste områder inden for brugervenlighed:

• Menustruktur opdelt i logiske enheder
• Brødkrummesti for nemt overblik
• Effektiv søgefunktion
• Adresseoplysninger og links til relevant indhold i footeren.
• Optimering ift. webtilgængelighed
• Responsivt design
• Din målgruppes behov

Solide arbejdsmetoder og kontinuerlig forbedring

Hos Skabertrang har vi omfattende erfaring med at identificere nøgleelementer på et website og designe hele brugeroplevelsen. Vores mål er at skabe gennemarbejdede, langtidsholdbare og skalerbare websitesder ældes med ynde. Dog er brugervenlighed en dynamisk størrelse, der konstant kan og bør optimeres i takt med at nye metoder og teknologier opstår.

Indsamling og analyse af data er centralt i vores arbejde med brugervenlighed. Ved hjælp af værktøjer som Piwik, Google Analytics, Hotjar, Search Console, Übersuggest og Leadinfo, kan vi spore brugeradfærd og optimere websitet baseret på indsigter og vores mangeårige erfaring. Dette sikrer, at vi konstant kan forbedre brugervenligheden og dermed bidrage til at indfri din virksomheds mål og succes, hvad enten det handler om at generere flere leads, øge salget eller frigøre værdifuld tid med gennemtænkteselvbetjeningsområder.

Vi evaluerer og drøfter løbende potentielle forbedringer, så jeres website altid opfylder de nyeste krav og forventninger. 

 

Lad os gøre dit website brugervenligt

Vi kan hjælpe din virksomhed, så jeres eksisterende eller kommende website opfylder lovkrav og behov inden for brugervenlighed. Kontakt os i dag for at høre mere!

Søren Vestergaard

Kontaktdirektør & partner

sve@skabertrang.dk / 46 98 15 92 / 60 10 95 25

Suzi Louring

Onlinechef

sl@skabertrang.dk / 46 98 16 48 /