Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig.
Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Datapolitik

Ved at indsende denne formular, accepterer du at Skabertrang
må opbevare og anvende dine data, som beskrevet i vores Privatlivspolitik

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712
bureau-2000px

E-mail marketing

E-mail marketing er en effektiv og økonomisk kanal. Den er dit direkte talerør til en målgruppe, der har sagt aktivt JA til at modtage dine budskaber – så længe det giver dem værdi.

Skabertrangs specialister hjælper jer med rådgivning om det rette system til at indfri jeres ønsker, behov og ambitioner. Vi er specialiserede i ActiveCampaign, MailChimp og CampaignMonitor. 

Dernæst kan vi hjælpe med den basale opsætning af jeres konto, skræddersyede skabeloner samt udformning, udsendelse og afrapportering på nyhedsbreve. En dybdegående introduktion og oplæring er også en mulighed, så I selv kan varetage jeres e-mail marketing og bruge os ved ad hoc-forespørgsler.

Med den rette licens kan I bruge e-mail marketing-systemet som organisations fælles marketing- og salgs-værktøj. Vi hjælper her gerne med at opbygge gennemtænkte, automatiske flows med modtagerorienterede budskaber, som plejer, fastholder eller modner dine kunder. Og salgs-pipelines, der viser, hvor jeres kunder befinder sig i købsprocessen.

Brug os til at komme godt i gang og opnå positive resultater.

Vil du høre mere?

Kontakt os - vi hjælper hjertens gerne.   

Alicja Beker

Kommunikationsrådgiver & online projektleder

ab@skabertrang.dk / 46 98 16 41 /