Kontakt

Super at du er her! Vi vil også gerne i kontakt med dig. Lad os høre dit ærinde, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skabertrang
Stagehøjvej 27a
8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 16 55
info@skabertrang.dk
CVR: 51776712

Levehuse

Målrettet Facebook annoncering

Levehuse sælger hus & byggegrund i ét på attraktive udstykninger i Silkeborg. Målgruppen er dels seniorer med mindre pladsbehov og unge familier, både fra Silkeborg og oplandet. Udfordringen for Levehuse lå i at tiltrække potentielle købere til deres åbent hus arrangementer.

Skabertrang blev inviteret til at hjælpe med udfordringen og foreslog at satse mere på online-annoncering. Den eksisterende annoncering i lokale dag- og ugeblade blev udbygget med en dedikeret landingpage og en målrettet indsats på Facebook og Instagram. Den unikke mulighed på Facebook var, at annoncerne kunne målrettes meget specifikt, bl.a. til unge par i Aarhus der kan få en del mere bolig for pengene i Silkeborg. Udover at præsentere boligerne og invitere til åbent hus var der på landingpagen også lagt vægt på at præsentere Silkeborgs smukke natur og rige kulturliv. Besøg www.eriksborg-parken.dk 

EFFEKT FRA STARTEN

Den målrettede indsats på Facebook viste sig hurtigt at have effekt. Besøgstallet til åbent hus var fordoblet ift. tidligere, og de unge familier fra Aarhus var godt repræsenteret. De løbende Facebook-kampagner blev suppleret med remarketing på både Google og Facebook, hvorved det lykkedes at opretholde et stabilt besøgstal til åbent hus-arrangementerne. Efter en succesfuld 1. etape af salget, kunne Levehuse efter godt et halvt år åbne for 2. etape af byggegrunde med hus.

TRYK OG ONLINE SUPPLERER HINANDEN

Forud for online markedsføring af Levehuses projektsalg, har vi i flere omgange udarbejdet salgsmateriale i form af brochurer og byggeskilte. Den grafiske linje der er udviklet til brochurerne er efterfølgende videreført på landingpage og i diverse online-annoncer. Derved oplever kunderne en rød tråd fra første møde med en annonce fra Levehuse til udleveret salgsbrochure.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL SOCIALE MEDIER?

Vil du gerne udnytte de sociale medier? Eller skabe bedre sammenhæng mellem online og offline? Så kontakt Stig på 46 98 16 35 eller sk@skabertrang.dk og hør mere.

Stig Kahr

Chefkonsulent

Hanne Skjølstrup Mikkelsen

Projektleder / Social Media rådgiver / Tekstforfatter

Cases